Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Нефтохимик: Искаме А група!
Автор: Екип Burgas24.bg 08:22 / 21.06.2015Коментари (0)2411
© Burgas24.bg
Целта на Нефтохимик през новия сезон ще е връщане в А група. Това обяви финансовият благодетел на клуба Павел Бошнаков. Ръководството на Нефтохимик даде пресконференция преди старта на подготовката за летния сезон. На срещата стана ясно, че бюджетната рамка е от 800 хиляди лева, но на полусезона тя може да се завиши с поне още 200 хиляди лева.

"Постигнахме споразумение да използваме стадион "Лазур" за целия сезон, дори платихме авансово. Надявам се, че с това обединение между ПФК Бургас и Нефтохимик ще постигнем резултатът, който искахме. Знаем, че Нефтохимик имат прекрасни фенове, а когато сме на стадиона освен добра игра искаме да виждаме и пълни трибуни. Вярвам, че ще се случи. Във финансово естество ще се справим. Надяваме се на помощ от бизнеса и общината, защото целите ни са високи - А група. Откакто отборът съществува като Мастер, а после и като Бургас той е финансово чист и няма нито стотинка задължения. Нито към НАП, нито към където и да е другаде. И ще бъде така занапред, защото искаме да сме прозрачн

© Burgas24.bg
и към евентуалните партньори. Контролът ще бъде жесток, заяви Бошнаков.

"Даваме си сметка, че от нас ще се иска доста - и като организация, и като игра, но това е следващата стъпка, която ще се опитаме да направим, за да можем да привлечем колкото се може повече фенове. Привържениците ни искат да видят отбора на мястото му - в А група. Ние сме мъже и тръгваме на битка, който идва в Бургас трябва да се съобразява с Нефтохимик. Надявам се да постигнем това, което беше преди двайсетина години - след като отбор стъпи на терена, до 10-ата минута да е получил вече един гол и победителят да е ясен", каза на свой ред старши треньорът Радостин Кишишев.

"Бургас е футболен град и го доказа на европейското първенство по футбол, когато напълни стадион Лазур. Ние искаме да върнем тези фенове на стадиона, защото нашите привърженици са винаги с нас, за което съм им безкрайно благодарен. Това е предана любов. Подкрепяха ни дори в Б Окръжна група", заяви спортно-техническият директор Костадин Джамбазов.
Още по темата: общо новини по темата: 36
14.09.2015
13.09.2015
11.09.2015
28.08.2015
21.08.2015
13.08.2015
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: