Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Атанас Узунов: Съдията правилно свири дузпа и изгони Перес
Автор: Екип Burgas24.bg 10:02 / 13.12.2015Коментари (8)1207
© Burgas24.bg
Георги Йорданов абсолютно правилно свири дузпа в полза на "Левски" и изгони Рафаел Перес от "Литекс" в ситуацията в 45-ата минута, която после доведе до прекратяване на мача", коментира бившият международен съдия и настоящ административен директор на "Локомотив" (Пд) Атанас Узунов.

Кумът на Христо Стоичков отказа да анализира останалите спорни ситуации през първото полувреме с аргумента, че започнал да гледа дербито на ХХ кръг едва след 20-ата минута при резултат 0:1.

"Началото на мача ме завари на една сбирка, която продължава и в момента, и по тази причина не успях да видя дори повторенията на останалите спорни ситуации, които разбрах, че е имало в началото на двубоя - добави Узунов. - Но за случилото се в 45-ата минута категорично заставам зад решенията на Георги Йорданов - те са безупречни!"

Дългогодишният №1 сред футболните арбитри у нас допълни, че няма никакво намерение да става адвокат на Георги Йорданов, като продължи: "За тенденция при Йорданов и дума не може да става. За мен той е сред топ реферите в момента по българските футболни терени заедно със Станислав Тодоров, Георги Кабаков, Ивайло Стоянов, Цветан Кръстев и Николай Йорданов. Освен това не е и от т.нар. фамилни рефери от първо, второ или трето поколение, с които в последно време се напълни родната ни съдийска колегия."


Източник: в. „Труд”
Още по темата: общо новини по темата: 107
11.03.2016
08.03.2016
07.03.2016
03.03.2016
01.03.2016
23.02.2016
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 13.12.2015 г.
+1
 
 
аве пластмасов,що никой не споменава за абсолютния фаул на испанския смешник бедоя с/у вратаря на Литекс,който предхождаше събитията и задължително се дикорира най-малко в жълто.Ако твоя "топ рефер" както твърдиш беше си свирил както трябва,бедоя щеше да е в съблекалните и мача да продължи.Това беше отявлена провокация на испанското джудже и затова момчето от Литекс си изпусна нервите а съдията мача.Кви дузпи,кви червени картони,кви 5 лева
0
 
 
Идиота си е идиот,даже и на стари години!Важи с пълна сила за пластмасовия!
+4
 
 
На тоя май пластмасата му е в мозъка. Преди години на Левски ЦСКА не даде 2 жълт картон на Гонзо и в края на мача той вкара/ кървавия гол /. После като го питаха защо не го е изгонил- ами, не искал да разваля мача.
+9
 
 
Тебе защо няма кой да те изгони от Локото?Ама заедно с Колев.И с още една персона.
+4
 
 
след мача арсенал ла коруня през 1995, завършил 5-1, джалминя от гостите в обширно интервю пред скай спорт набляга, че атанас узунов е най смешният съдия който някога е виждал..
+9
 
 
Естествено! Преди 20г на Лаута направи същото- изгони Я. Петров и Т.Зайцев за неправилно дишане и свири дузпа която Гигораш пропусна.И това не помогна-1-3. Влезе и в историята на световния футбол като свири засада при автогол естествено да помогне на Левски
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките
Очакват ни възлови мачове на двата бургаски отбора от полуфиналните плейофи в Супер Волей
Григор Димитров може да стане част от Топ 8 в световния тенис
Нургюл Салимова с реми в Турнира на претендентките за шахматната корона
Невиждана драма! Григор Димитров загуби от финалиста в Монте Карло

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: