Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Домусчиев настоява за създаване на Висшата лига
Автор: Екип Burgas24.bg 08:50 / 14.02.2016Коментари (5)1328
© Bulphoto
Кирил Домусчиев призова повече клубни президенти от "А" група да подкрепят идеята за създаване на Висшата лига. Форматът, който засега е във фаза "проект", предвижда в него да участват отбори с гарантирани бюджети.

Ако се осъществи, той на практика ще рестартира първенството, тъй като ще позволи завръщането на ЦСКА, Литекс и Локомотив София.

"Идеята ни е да върнем отборите, които имат съответната публика, защото така те притежават потенциала и ресурса да се самоиздържат", заяви пред Bloomberg TV собственикът на Лудогорец, който е и лично заинтересуван от реабилитирането на грандовете, защото негова фирма държи тв правата на първенството.

"Идеята е да се даде възможност по административен път тези отбори да се върнат и това е напълно възможно. Разбира се - при много точни и ясни правила и всеки да е наясно, че трябва да спазва финансовия феърплей, да си плаща сметките и данъците и т.н. Не може едни да плащат, а други - не. Нашият спорт е най-ощетен, защото не получава достатъчно средства", допълни Домусчиев.

Още по темата: общо новини по темата: 107
11.03.2016
08.03.2016
07.03.2016
03.03.2016
01.03.2016
23.02.2016
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ами нормално,ЦСКА във В група събира в пъти повече публика от отборите в А група,това е доказано със статистика.Сега и Литекс са извън А група и ще започне да се поддържат с приятелски мачове които ще се предават по някоя телевизия и нали се сещате,че интереса ще е по голям защото те няма да играят със случайни отбори,поне така съобщават засега.И кой ще му гледа измисленото първенство.Така,че Висшата Лига е единственото спасение за ТВ приходи.
0
 
 
Направете си висша лига и в нея да сте само вие, цеска-то, уефски и другите софийски боклуци, ама си вземете и гадните съдии!!! Ние останалите отбори ще си спретнем супер лига, която ще е в пъти по-интересна от вашата!!!
+4
 
 
Този спорт не е Ваш, а на феновете най-вече.Ако има качество в играта, ще има и фенове от където съответно ще дойдат и приходи, така че оправете качеството.Само ревете, че нямало български футболисти?Има но твърде рано ги продавате за да вземете приходите и да си ги сложите в джоба.Обърнете си джобовете и приходите ща дойдат.А бе най-добре ще е изобщо да се закрие футбола в България, защото отдавна липсва такъв.Сега всичкото е само една търговия с футболисти и т.н., като приходите се прибират за да може някои хора да си оправят личния бизнес в друга насока.То няма футбол, та говорите за Висша лига.Трагично, трагично и пак трагично.Смешници.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: