Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Повишен интерес за Черноморец Бургас - Сливен
Автор: Екип Burgas24.bg 09:52 / 20.10.2008Коментари (0)1329
© Burgas24.bg
Мачът между Черноморец Бургас и Сливен обещава да бъде един от най-интересните и завързани мачове в кръга. Причини колкото щеш. Двата отбора се представят добре в първенството, не знаят какво е загуба, играят сносен футбол, имат добри футболисти.

Местата, които заемат двата отбора в класирането, също обещават интрига. В октомврийската вечер край морето в Бургас петият приема третия. Ако домакините бият, няма да надминат съперника, а само ще се приближат на две точки от него. Но пък Черноморец Бургас ще покаже, че втора година поред е един от факторите в първенството и мачовете на "Лазур" са мъка за съперника. Миналата година там се измъчиха ЦСКА, Левски и Литекс.

Новакът Сливен пък е голямата изненада в първенството. Така както миналата година бяха именно "акулите". След 8 кръга тимът, воден от Драголюб Симонович, е трети, има 5 победи и 3 равни. От стадион "Хаджи Димитър" със загуба си тръгна шампионът ЦСКА. Сливен играе еднакво добре като домакин и гост, така че дербито на "Лазур" днес е сериозно предизвикателство.

В Черноморец Бургас очакват с повишено настроение дербито. Мачът е днес от 19,00 ч. на стадион "Лазур". Бургазлии са твърдо убедени, че ще останат непобедени. Нещо повече - футболистите си поставят амбициозната цел да вземат максимума от петте домакинства до края на есента. Двата отбора се срещат на ниво "А" група за пръв път от 16 години. Сливен ще има подкрепата на феновете, тъй като разстоянието между двата града не е голямо.

В състава на Черноморец Бургас са възможни една или две промени в сравнение с двубоя срещу Беласица. Ако в отбрана и средата на терена изпълнителите са ясни, то вариантите за атака са няколко. Така традиционната схема 4-5-1 може да претърпи корекция.

Вратарят Владислав Стоянов е аут до края на есента. Защитникът Веселин Пенев пък получи контузия в кръста по време на тренировка. В Сливен контузени са Костадин Стоянов, Марин Ценов и Сергей Миронов.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 17
31.10.2008
30.10.2008
30.10.2008
30.10.2008
30.10.2008
23.10.2008
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Световният тенис поздрави Григор Димитров
Бургас се включи в предизвикателството 1SEA
Страхотната новина за Григор Димитров е факт!
Александър Зверев трябва да направи услуга на Григор Димитров днес
Григор Димитров взе втория сет срещу Фриц с кански мъки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: