Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Целият треньорски щаб на "акулите" недоволен от съдийските отсъждания
Автор: Екип Burgas24.bg 13:18 / 21.10.2008Коментари (1)1183
© Burgas24.bg
Главният съдия Станислав Тодоров изгони съвършено тенденциозно от скамейката на "Черноморец Бургас" старши треньора Димитър Димитров, заявиха неговите помощници Диян Петков и Иван Цветанов. Петков каза още, че в момента на отстраняването на Димитров, треньорът е седял на пейката и с нищо не е провокирал това решение на главния съдия Станислав Тодоров. Освен това според халфа, реферът е спестил наказателни картони, както и дузпа на гостите, но в крайна сметка явно някои отбори се толерират за сметка на други - завърши той.

Нещо повече след мача помощникът на Тодоров Пламен Хаджийски, също заяви пред камерите на Ринг ТВ, че треньорът в момента на изгонването по никакъв начин не е провокирал и репликирал главния арбитър. Самият Димитър Димитров, както и неговите помощници не намират никакъв аргумент за поведението на Тодоров но не изключват факта, че това се прави с цел да се облагодетелстват едни отбори за сметка на други.

Ден след мача Димитър Димитров призна, че през второто полувреме Станислав Тодоров е показал еднакъв критерий при отсъжданията на спорните ситуации. Претенциите на треньора са свързани с няколко несанкционирани нарушения към отбора на гостите през първото полувреме, при едно от които можеше да се отсъди 11 метров наказателен удар в полза на домакините за умишлена игра с ръка в пеналта на Сливен.

Днес сутринта футболистите на „Черноморец Бургас" направиха възстановителна тренировка. С леки травми от мача са Цветомир Цонков, който има пресечен мускул на левия прасец и Стефан Трайков, който е с леки болки в бедрото. И двамата обаче ще се възстановят до мача с ЦСКА.

Програмата на „Акулите" до мача с „армейците" включва едноразови тренировки на стадион „Лазур". Отборът ще замине в петък сутринта за столицата и ще тренира следобед на комплекса в „Царско село".

 

Още по темата: общо новини по темата: 17
31.10.2008
30.10.2008
30.10.2008
30.10.2008
30.10.2008
23.10.2008
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 21.10.2008 г.
0
 
 
кур за херо и шарана никой не ги брасне за живи вихар айтоссс ! дано за купата да се паднем с вас да видите кой е отбора на БУРГАС!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Черноморец отстрани Левски в плейофите на НБЛ
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: