Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Несебър изразиха несъгласието си с отлагането на мача с Родопа
Автор: Екип Burgas24.bg 11:46 / 12.11.2008Коментари (0)631
© Burgas24.bg
Общински футболен клуб Несебър декларира своето несъгласие с действията спрямо клуба и отношението на някои служители на БФС към него. Повод за възмущението ни е решението да бъде променена датата на срещата от XIII кръг на Източната Б група между отборите на ОФК Несебър и Родопа.

Мачът по програма трябва да се състои в събота 15 ноември от 14.30 часа. ОФК Несебър не е съгласен и не е давал съгласието си за каквито и да е промени. От страна на БФС някой, потъпквайки Наредбата за провеждане на първенствата и без да изисква нашето съгласие, променя датата на споменатата среща. Така, за пореден път, чиновник от футболния съюз пренебрегва мнението на ОФК Несебър и взима решение, с което ръководството на клуба не е съгласно.

Мотивът, че Родопа играе мач за Купата на България в четвъртък, не е проблем на нашия клуб. Не звучи и сериозно появилата се информация в някои медии, че мачът е отложен заради сватба на наш футболист. Само ще споменем, че Спартак Варна ще играе в сряда за Купата на България, а в петък, 48 часа по-късно, ще излезе в дербито на Варна срещу Черно море.

От началото на настоящето първенство ОФК Несебър е подложен на съдийски произвол в няколко срещи, но от страна на БФС никой не взема мерки. От централата не сметнаха за нужно да отговорят в срок на наша жалба за нередовен футболист в противников отбор, показвайки явно неуважение към клуба. Всичко това ни кара да смятаме, че отношението на футболната централа не е еднакво към всички клубове в професионалния ни футбол.

Надяваме се от БФС да ни убедят в обратното и да обърнат внимание на някои свои служители за действията им спрямо уважаван клуб като ОФК Несебър. Декларираме, че ще обмислим възможността дали да вземем участие в мача Несебър - Родопа, ако той не се състои на датата предвидена по програмата на Източната Б група.

Източник: БТА

Още по темата: общо новини по темата: 15
04.03.2009
04.03.2009
04.03.2009
04.03.2009
18.12.2008
18.12.2008
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров сред първите поставени в Рим
Григор Димитров с шанс за страхотен жребий за турнира в Рим
Роден талант зае второ място на силен международен тенис турнир в Бургас
Българка стигна финала на международен тенис турнир в Бургас
Звезда се завърна във волейболния Нефтохимик 2010

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: