Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Красимир Балъков покани бургазлии на мача в събота
Автор: Екип Burgas24.bg 16:57 / 05.03.2009Коментари (0)1837
©
Пламен Крумов, Николай Кръстев, както и старши-треньорът Красимир Балъков, дадоха пресконференция преди старта на пролетния дял
Красимир Балъков даде първата си пресконференция, преди мачовете от първенството в „А" група. Мениджърът на бургаския тим сподели пред присъстващите журналисти, че е много удовлетворен от проведената предсезонна подготовка. Той призна, че в досегашната си треньорска кариера не е постигал толкова позитивни резултати в контролните мачове.

Наставникът на „акулите" заяви, че футболистите са работили абсолютно професионално в подготвителния период и постигнатите резултати се дължат най-вече на тяхното влагане в тренировъчния процес. Въпреки това Балъков призна, че има още много неща, по-които да се работи тепърва с отбора, но постепенно, стъпка по стъпка, всичко ще дойде на мястото си.

Балъков сподели, че в отбора няма контузени състезатели, като само Светлин Симеонов все още лекува травма в рамото и със сигурност няма да попадне в групата за мача с „Ботев" Пловдив. Треньорът шеговито заяви, че съжалява за това, че не може да пусне в игра повече от 11 играчи, тъй като според него повечето от футболистите със старанието си в подготовката и контролните срещи, заслужават да играят във всеки мач. Той съобщи, че Тодорин Димитров ще играе през пролетта в Етър, за да може да се развива, тъй като е млад и перспективен състезател.

Треньорът се спря и на мащабните планове, които той заедно с мажоритарния собственик на клуба Митко Събев и Община Бургас в лицето на кмета Димитър Николов са си поставили като цели за реализиране. Всичко ще започне с изграждането на Кампуса в Сарафово, който е уникален както за страната, така и за цяла Източна Европа. Неговото завършване около Нова година ще позволи на много млади футболни таланти да се обучават в европейски условия и да градят основните си футболни навици и умения. Наред с това там ще бъде и основната подготвителна база за представителния отбор на "Черноморец - Бургас".

Балъков сподели пред медиите, че в отбора има изграден съвет на състезателите, в който влизат капитаните Пламен Крумов, Траян Дянков и Николай Кръстев, Адриан Фернандес - като представител на чужденците в тима, както и Николай Николов. Чрез тези футболисти треньорският щаб ще се информира за проблемите и нещата, които трябва де се решават в движение, за да може играчите да имат всичко необходимо и да мислят само и единствено за изявите си на терена.

На срещата с журналистите присъстваха и двама от капитаните Пламен Крумов и Николай Кръстев, които споделиха, че в отбора има много добър климат и всички се отнасят професионално и отговорно към задълженията си. Според опитните футболисти след идването на Красимир Балъков в отбора, те са научили много нови неща, усетили са и различният - позитивен начин на работа, който новият спортно-технически екип налага. И двамата бяха категорични, че отборът има сили и възможности да се представи на добро равнище през пролетния полусезон и да подобри чувствително мястото си в крайното класиране на шампионата, спрямо това, което заема в момента.

На въпрос дали пред играчите има поставена задача за класиране в края на сезона, отговорът бе че всеки мач е за себе си и във всеки ще се търси победата, която проправя пътят към челните места в класирането.

В заключение Красимир Балъков се обърна към всички фенове на „Черноморец - Бургас" и футбола в града, да дойдат в съботната вечер на стадион „Лазур" и да подкрепят отбора в първия му пролетен мач, защото според него всичко, което се прави е за феновете, за хората, които да съпреживяват и да се радват на спортните успехи на отбора, който обичат. А за да се получи всичко това, ръководството на тима ще създаде атмосфера, близка до тази, която сме свикнали да виждаме на стадионите във футболна Европа.

Още по темата: общо новини по темата: 9
09.03.2009
08.03.2009
07.03.2009
06.03.2009
05.03.2009
04.03.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: