Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Четиримата контузени в "Черноморец Бургас" вече тренират нормално
Автор: Екип Burgas24.bg 16:43 / 11.03.2009Коментари (0)1344
© Burgas24.bg
Травмите на няколко от основните футболисти на „Черноморец - Бургас" отшумяха. От днес играчите, които имаха сериозни проблеми, започнаха тренировки заедно със своите съотборници, след като през последните няколко дни и седмици се подготвяха на индивидуален режим.

Това се отнася най-вече за Ванчо Траянов и Светлин Симеонов. Македонският национал страдаше от болки в ахилеса, поради което пропусна няколко от контролите в подготвителния период на отбора. Ванчо Траянов от няколко дни се включваше в тренировките на тима, но в по-голямата част от времето тренираше самостоятелно. От днес той тренира наравно със съотборниците си, като специално заяви че болките в ахилеса вече са отминали и той е готов да участва още в следващия мач с „Локомотив" Пловдив, ако мениджърът Красимир Балъков му гласува доверие.

Светлин Симеонов получи неприятна травма на една от последните предсезонни контроли и близо две седмици рамото му бе обездвижено със специална шина. През миналата седмица той започна леки тренировки, като методично повишаваше натоварванията под ръководството на кондиционния треньор Трендафил Терзийски. От сряда Симеонов вече тренира наравно с колегите си от тима и според лекарския щаб ще бъде готов за следващия двубой от шампионата тази неделя.

Други двама футболисти, които също се оплакваха от контузии, вече са готови за игра. Костадин Дяков, който се контузи на тренировка през миналата седмица вече се чувства добре и тренира със съотборниците си. Той обърна глезен, но след интензивна физиотерапия и специализирани тренировки, вече е на линия за двубоя с „Локо" Пловдив. Определеният от много спортни медии за играч на кръга Мишел Платини, който се отчете с две точни попадения срещу „Ботев" Пловдив, също е излекуван от мускулната травма, получена по време на двубоя с „канарчетата". И той ще бъде на разположение на треньора Красимир Балъков.

Единствено капитанът Пламен Крумов ще липсва на своите съотборници. Крумов направи много добра подготовка, отбеляза важни голове в контролите и асистира за много от попаденията на своите съотборници. Нападателят тази сутрин претърпя успешна операция на контузеното коляно. Според екипът извършил интервенцията, капитанът на „акулите" ще може да се възстанови до началото на подготовката за новия сезон и да се включи пълноценно в мачовете през есента. Самият Крумов обеща да стиска палци на своите съотборници от трибуните на стадиона още тази неделя.

Днес играчите тренират два пъти, утре ги очакват също две занимания на терена на стадион „Лазур".

Още по темата: общо новини по темата: 7
17.03.2009
16.03.2009
15.03.2009
13.03.2009
13.03.2009
12.03.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: