Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Безплатна бира за феновете на Черноморец Бургас в мача с Локо
Автор: Екип Burgas24.bg 16:34 / 12.03.2009Коментари (0)1471
©
За пореден път ръководството на „Черноморец - Бургас" ще направи шоу за зрителите на стадион „Лазур", които ще гледат двубоя от втория пролетен кръг с отбора на „Локомотив" Пловдив.

Преди мача и на полувремето публиката ще бъде подгрята от мажоретките на ПСФК „Черноморец Бургас". Освен тях за приповдигнатото настроение на зрителите преди поредния футболен празник в града ще се погрижи Общинският духов оркестър, който ще направи генерална репетиция за предстоящите летни концерти на култовото място за бургазлии - „Охлюва".

Градусът на настроението ще се повдига от стотиците литри безплатна бира и сандвичи, които всеки зрител дошъл на мача ще може да опита. За целта срещу входния си билет феновете ще получат специален талон за кетеринг, който ще им осигури безплатните удоволствия.

Но и това не е всичко. Заедно с билета си за вход желаещите да участват в томболата за фланелка на „Черноморец" с името на Краси Балъков ще получат и талон за прогноза на крайния изход на мача между „Черноморец - Бургас" и „Локомотив" Пловдив. Тези талони попълнени с резултата и трите имена на участника в томболата, ще трябва да бъдат пуснати в една от шестте урни, разположени на стадиона до началото на съответния двубой. Всеки участник в томболата ще има право на един талон и една прогноза за един мач. Тегленето на жребия измежду позналите ще се извърши на полувремето на следващия домакински мач на „акулите" или позналите резултата от мача с „Локо", ще бъдат обявени преди мача с „Черно море" Варна.

Томболата ще стане традиционна и ще се провежда преди всеки домакински мач на отбора. Днес на пресконференция представителите на медиите попълниха първи своите талони и видяха синята фланелка „Найки" с номер 10. От клуба изразиха специална благодарност на мениджъра Красимир Балъков, който се съгласи да разписва фланелките с неговото име на феновете познали резултата. Първата фланелка с №10 ще бъде връчена лично от Балъков на журналиста с най-точна прогноза, а това ще стане на редовната пресконференция преди двубоя с „Черно море".

От днес ПСФК „Черноморец - Бургас" има и нов интернет сайт. Адресът, на страницата е www.chernomoretz.bg. В сайта ще бъде помествана всекидневно актуална информация от клуба, много снимки от отбора, видеоматериали от последните мачове, много интересни новини от Детско юношеската школа на тима информация около новите проекти, които започват да се осъществяват в „Черноморец - Бургас". На страницата има отделено място за феновете, които ще могат да популяризират своите инициативи и от официалната страница на любимия си отбор.

 

Още по темата: общо новини по темата: 7
17.03.2009
16.03.2009
15.03.2009
13.03.2009
13.03.2009
11.03.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Д-р Теодор Борисов: През 60-те години българските национали имат най-големите успехи
Двукратният европейски шампион по вдигане на тежести Александър Пелешенко загина на фронта в Украйна
Григор Димитров сред първите поставени в Рим
Григор Димитров с шанс за страхотен жребий за турнира в Рим
Роден талант зае второ място на силен международен тенис турнир в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: