Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
"Черноморец-Бургас" няма да стане изкупителна жертва за излизане на „Левски” от кризата
Автор: Екип Burgas24.bg 14:11 / 24.09.2009Коментари (6)1983
©
Това заяви на традиционната си пресконференция преди всеки мач от „А" група мениджърът Красимир Балъков. В 7-ия кръг от първенството „акулите" гостуват на „сините", но по време на брифинга /в четвъртък по обяд/ все още не се знаеше къде ще се играе двубоят, тъй като шампионите са наказани с лишаване от домакинство.

„Нас не ни засяга къде ще играем. Направили сме цели 8 резервации. Ако ще и на Луната или на Марс да ни пратят, ние ще излезем концентрирани и ще направим футболния живот на „Левски" тежък. При тях може да има напрежение, но това си е техен проблем и не ни интересува. Важното е, че при нас нещата си вървят нормално. Ще играем с търпение и спокойствие, но и с нужната агресивност и мотивация, за да компенсираме традициите в България, които са на страната на противника", каза още Балъков.

„Мачове като този ще ни покажат докъде сме стигнали. Ще видим какво трябва да коригираме, ако искаме да играем на международната сцена. Надявам се да продължим да вървим нагоре - със същия манталитет и начин на работа", продължи мениджърът на бургазлии. Той припомни, че със заемането на поста се е ангажирал до 3,5 години да изведе „Черноморец" до Европа. „Целта може да постигнем и по-рано. Лично аз не очаквах такова бързо развитие в първите шест кръга, тъй като сглобихме нов отбор, но синхронът между футболистите се получи веднага, а аз мислех, че ще им трябва поне половин година. Нужно е обаче да продължат със същото постоянство. Ясно ми е, че някой ден и ние ще паднем. В България не са свикнали провинциален отбор все да побеждава. Ние си играем мач за мач и гледаме да не губим", добави Балъков.

Наставникът на „акулите" за пореден път посочи, че кадровите проблеми не го притесняват, защото разполага с 26 равностойни състезатели, всеки от които чака своя шанс за изява. От групата за сблъсъка с шампионите със сигурност отпадат контузените Николай Кръстев и Енис Хайри и наказаният за 1 мач Нилтон Кардосо.

„Левски" ги чака тежък мач. Не знам как ще завърши, но ще дадем всичко от себе си за победа", обеща стратегът на вторите във временното класиране на „А" група.

Още по темата: общо новини по темата: 15
20.11.2009
13.10.2009
27.09.2009
27.09.2009
27.09.2009
26.09.2009
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не лъжи, хотнишки циганино, точно вие ще сте жертвата на терена, а смешникът под мен - на трибуните!
0
 
 
пълен тъпан си ти пич.бегай да те чукат на гарата като жена ааа ти си жена бързо отивай
0
 
 
мисля че ще бием левски трудно ама ще успеем
0
 
 
Левски ще бие с 4:0 когато аз стана космонавт! 4 пенсионера и 6 куци коня-това е Левски. Колкото биха Локо Сф и ЦСКА!!! ЧЦ ако излезе без страх-ще ги смачка,въпрос на психика и манталитет! За къв чеп са иначе хора които са вряли и кипяли в Бундеслигата???/ ако от едни евро-мижитурки се плашат-закъде е тръгнал Черноморец тогава?!
0
 
 
Мислиш ли.И Витоша ще се издънят в трети пореден мач в първенството.Да да.Кой ще остави Черноморец да вземе нещо от говедата?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: