Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Черноморец удари и Левски, изравни се с ЦСКА на върха
Автор: Екип Burgas24.bg 21:26 / 27.09.2009Коментари (38)5007
© Burgas24.bg
Капитанът донесе успеха на "акулите"
Черноморец се изравни с ЦСКА на върха в "А" група по точки, след победа като гост над Левски с 0:1. Двубоят се игра на стадиона в Ловеч заради наказание на "сините".

Първото полувреме символичните домакини стояха по-добре на терена, владееха по-често топката и организираха няколко опасни атаки. От своя страна възпитаниците на Красимир Балъков се бранеха много организирано. Треньорът на бургазлии изигра много добре тактически двубоя, защото успя да изненадата Левски след почивката.

Когато всички очакваха Черноморец да се прибере и да заигра на контра-атаки през второто полувреме, "акулите" излязоха крайно мобилизирани, агресивно завзеха центъра на терена и не оставиха никакви шансове на набедените си за "гранд" домакини.

Опасностите пред вратата на Левски зачестиха и така се стигна и до единственото попадение. След центриране на Карбони, Траян Дянков с глава прехвърли вратаря на Левски за 0:1.

До края на двубоя отново Черноморец бе отбора, който създаваше повече положения за гол.

"Сините" имаха само една възможност, но тя бе пропиляна от пловдивския дезертьор Георги Христов.

Още по темата: общо новини по темата: 15
20.11.2009
13.10.2009
27.09.2009
27.09.2009
26.09.2009
26.09.2009
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ПРЕСТАНЕТЕ !!!!!- Към всички зелени фенове:- Положението на отбора ни е критично! Не се занимавайте с "Черноморец' и феновете му,а насочете цялата си енергия към подкрепа на нашия "НЕФТОХИМИК" . Само с подкрепа като на първия мач(пълен до дупка стадион) можем да се противопоставим на "сините". Срещу всичко което имат те -ние имаме само ентусиазъм. Използвайте максимално единственото "оръжие' което имаме в борбата за спасение и просперитет на нашия клуб
0
 
 
ох колко мъка има по таз земя като колегата гей отдолу
0
 
 
абе пичове взех да се притеснявам за чорбароубиеца да неби да се е самоубил нищо не пише много му се събра на него а сега и лацио идват оле мале ще стане пък и той незнам къв е единпът говедо после мазут може и от АКУЛИТЕ да стане знам ли го тоя тъпанар като фурнаджийска лопата е ама май май не е стъпал на никой стадион само лае лайното :))))
0
 
 
за жалост е така брат на приказки са много големи а на дела нищо
0
 
 
Успех на Бургаския футбол пожелавам! Браво на Черноморец и стискам палци за скорошно завръщане на Нафтата в А Група. Искам бургаските отбори да дърпат конците на елита ни, а не софийските боклуци играещи жалко подобие на футбол! Напред Бургас!
0
 
 
...стадион "Осъмска нива", 2000 зрители и 10 (десет) ведомствени риби в аквариума за гости, които дебнеха моментите, когато нашите млъкват, за да изреват на неразбираем майчин език нещо, от което се разбра само "АЙТОС ПЕЕ К*Р ЗА БУРГАС Е Е...". Не съм ходил в Ловеч естествено, няма цяла нощ да карам и после директно на работа я. За мача не мога да си изкривя душата, рибите ни надиграха отвсякъде и си биха заслужено, можеха и с повече, коментарът на Бардон беше супер смешен. Истината е, че по-жалък Левски като през последните 2 седмици никога не съм виждал, а Лацио ще ни изринат, няма по-сигурна двойка в тиража. И все пак не е най-важното кой бил и кой паднал, а че костурите айтоски си остават насрани п*тки на и извън стадиона!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: