Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Старокин: Излизаме за победа срещу Левски
Автор: Екип Burgas24.bg 09:30 / 26.09.2009Коментари (1)2099
© Burgas24.bg
Футболистът на Черноморец-Бургас Орлин Старокин заяви  преди неделната среща с Левски, че той и неговите съотборници ще излязат срещу „сините" за победа, като добави, че проблемите в лагера на шампионите в момента не ги интересуват. Старокин добави, че за „акулите" не е имало никакво значение дали двубоят ще се играе на „Герена" или в Ловеч, където бе преместен двубоят заради наказанието на Левски.

"По принцип във всеки мач излизаме за победа. За това сме и сега два дни на лагер, мисля, че няма да имаме проблеми в неделя.За нас нямаше значение дали ще играем срещу Левски на „Герена" или в Ловеч. Имаме нужното самочувствие и качества, за да играем еднакво добре както у дома, така и навън", заяви амбицирания Старокин и разказа още:

"Имаме самочувствие, имаме достатъчно точки в актива си, показваме и добра игра от началото на сезона. Играем мач за мач, надявам се да поддържаме доброто ниво и представянето си. Дано в неделя срещу Левски докажем, че не е случайно, че сме втори в класирането.

Целта ни поставена както от Красимир Балъков, така и от ръководството на отбора, е всеки мач да излизаме за победа.

Вече се усеща европейския стандарт на работа в Черноморец - като медикаменти, база тренировки. Ние също се раздаваме по време на тренировки, това се вижда и на терена.

В момента се чувствам добре. Имах контузия, карах и варицела. Дано да се представя добре в неделя. Имам сили вече. Две седмици тренирах на високо ниво. Мисля, че съм добре подготвен, а и допълнителната мотивация ми е, че ще играя срещу Левски.

Ако ме извикат в националния отбор, ще отида да играя с голямо удоволствие. За мен това ще е голяма чест. Никой футболист не се чувства напълно готов за националната фланелка, но след като я облечеш, трябва да направиш всичко възможно, за да оправдаеш гласуваното ти доверие.

Не ни засягат проблемите в Левски, Не мисля, че „сините" са в криза. Ние излизаме за победа, нас не ни засягат проблемите на „Герена".

Аз имам собствено виждане за класирането, евентуално към края на май ще ви кажа, какво съм си мислил. Засега ще го запазя в тайна. Дано да запишем колкото се може повече победи.

Мисля, че в това се крие успеха на нашия колектив - не се делим на чужденци и българи. Не може всички да сме приятели, но всички се уважаваме един друг. Балъков ни каза когато дойде, че не може да има разделение на групички.

Удоволствие е да се работи с Балъков. Той е голямо име във футбола в България. Само може да спечелим, че той и неговият екип работят с нас. Каквото ни каже, всички се опитваме да го изпълняваме на сто процента."

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 15
20.11.2009
13.10.2009
27.09.2009
27.09.2009
27.09.2009
26.09.2009
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: