Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (2)
ƒжокович завежда дело за 4 милиона евро
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 14:59 / 20.01.2022 оментари (2)517
© »нстаграм
—ветовни€т є1 в мъжки€ тенис Ќовак ƒжокович планира да заведе дело срещу австралийските власти за близо 4 милиона евро, твърди "SunУ.  акто е известно, сърбинът не беше допуснат до участие на Australian Open, след като властите два пъти анулираха визата му, а накра€ го депортираха и той тр€бваше да се прибере в Ѕелград.

—агата с ƒжокович започна на 6 €нуари, когато не беше допуснат до австралийска зем€ и от летището беше настанен в хотел за имигранти, тъй като властите не признаха медицинското му изключение за липса на ваксинаци€ против коронавирус.

ќбжалването му беше уважено, но след това министърът по емиграционните въпроси јлекс ’оук еднолично отмени отново визата му, а ‘едерални€т съд потвърди решението му. ¬ крайна сметка, на 17 €нуари ƒжокович беше депортиран обратно в —ърби€.

ѕоради тази причина и пропуснатите възможности Ќоле и адвокатите му подготв€т иск.

ћайката на ƒжокович - ƒи€на, пък об€сни, че услови€та във въпросни€ хотел за имигранти са били ужасни, храната е била лоша, а в ста€та на сина й е имало буболечки.
ќще по темата: общо новини по темата: 27
30.01.2022
26.01.2022
25.01.2022
25.01.2022
19.01.2022
17.01.2022
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
-3
 
 
јко е истина аз му пожелавам да го спечели. ¬реме е н€кой да покаже, че здравите хора също имат права, независимо с ваксина или без. ƒа беше болен разбирам, ама те прекал€ват... Ќали утре Ќадал може да се разболее там. » кво правим? „е имал ваксина, пък друг здрав не го пуснали щото ги било страх? ќт какво бе хахаха. Ќего тр€бва да го е страх от вас аборигени
Aнонимен
на 20.01.2022 г.
+3
 
 
Ѕалкански нрави. “ой и наш √ришо беше виновен на тази фамили€. јйде у лево, че спонсорите ще те забрав€т. ¬ јвстрали€ е така. «алостени са две годнини. ¬ момента пак има бум на корона, измират много хора. Ќормално е да се паз€т, ћен са ме правили на нищо за едно пакетче с €дки, което ми б€ха дали стюардесите и аз още сънена забравих какво и откъде, и дадох идиотски€ отговор вАШЌе знам.Т  ато ми се разкрещ€ една дебела лел€ и се сетих за късмет.
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.јктуални „етени “еми
„етвърта победа в —упер ¬олей постигна Ќефтохимик 2010
ќфициално: ’еро се зае да спас€ва последни€ в ѕърва лига
‘илософска публикаци€ на Ќеймар след контузи€та и ще пропусне ли останалите мачове звездата на Ѕразили€
Ўвейцари€ стартира с минимален успех на световното в  атар
“ри българчета се класираха за четвъртфиналите на турнир в академи€та на –афаел Ќадал

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти:
тел.: 0886 49 49 24
novini@burgas24.bg

«а реклама:
“арифи (виж)
тел.: 0887 45 24 24
office@mg24.bg

≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2022 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: