Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Джокович завежда дело за 4 милиона евро
Автор: Екип Burgas24.bg 14:59 / 20.01.2022Коментари (2)735
© Инстаграм
Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович планира да заведе дело срещу австралийските власти за близо 4 милиона евро, твърди "Sun“. Както е известно, сърбинът не беше допуснат до участие на Australian Open, след като властите два пъти анулираха визата му, а накрая го депортираха и той трябваше да се прибере в Белград.

Сагата с Джокович започна на 6 януари, когато не беше допуснат до австралийска земя и от летището беше настанен в хотел за имигранти, тъй като властите не признаха медицинското му изключение за липса на ваксинация против коронавирус.

Обжалването му беше уважено, но след това министърът по емиграционните въпроси Алекс Хоук еднолично отмени отново визата му, а Федералният съд потвърди решението му. В крайна сметка, на 17 януари Джокович беше депортиран обратно в Сърбия.

Поради тази причина и пропуснатите възможности Ноле и адвокатите му подготвят иск.

Майката на Джокович - Дияна, пък обясни, че условията във въпросния хотел за имигранти са били ужасни, храната е била лоша, а в стаята на сина й е имало буболечки.
Още по темата: общо новини по темата: 33
01.02.2023
26.01.2023
25.01.2023
20.01.2023
17.01.2023
09.01.2023
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Ако е истина аз му пожелавам да го спечели. Време е някой да покаже, че здравите хора също имат права, независимо с ваксина или без. Да беше болен разбирам, ама те прекаляват... Нали утре Надал може да се разболее там. И кво правим? Че имал ваксина, пък друг здрав не го пуснали щото ги било страх? От какво бе хахаха. Него трябва да го е страх от вас аборигени
Aнонимен
на 20.01.2022 г.
+3
 
 
Балкански нрави. Той и наш Гришо беше виновен на тази фамилия. Айде у лево, че спонсорите ще те забравят. В Австралия е така. Залостени са две годнини. В момента пак има бум на корона, измират много хора. Нормално е да се пазят, Мен са ме правили на нищо за едно пакетче с ядки, което ми бяха дали стюардесите и аз още сънена забравих какво и откъде, и дадох идиотския отговор вЂ?Не знам.’ Като ми се разкрещя една дебела леля и се сетих за късмет.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: