Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Дражев отговори: Събев не ми е предлагал никакви 13 милиона
Автор: Екип Burgas24.bg 17:25 / 25.01.2010Коментари (4)1890
© BulPhoto
Ивайло Дражев използва правото си да отговори на изявлението от днешната пресконференция, която Митко Събев и хора, свързани с проекта "Черноморец - Арена" в Акациите дадоха. Burgas24.bg публикува изявлението на Дражев без съкращения:

Във връзка с изявление от днешна дата 25.01.2010г. на лицето М. Събев, в които той на страниците на повечето медии се хвали, че е собственик на наследника на ФК „Черноморец" и, че е голям инвеститор и „богаташ" съм длъжен да поясня следното:

М. Събев не е предлагал никога да заплати 13 млн. лева за да закупи ПФК „Черноморец" АД ведно с концесионния договор на спортния комплекс „Черноморец" през 2005г., това лице предложи да получи подарък истинския клуб „Черноморец" заедно с концесионния ни договор за 35 години срещу един „хвърчащ" лист - Запис на заповед от „кухата" фирма „Нафтекс" АД. Отговорът ми бе много ясен, че аз подаръци не правя срещу хвърчащи листи без покритие.

Кой от двамата ни е паразит може да разберете като отидете и видите в какво сътояние е стадион „Черноморец", който аз оставих през 2005г. в перфектен вид с 15 000 седалки, 6 игрища, зали, администрация, поливни системи, сондажи и т. н.

По въпроса дали аз съм паразит , със Събев ще се срещнем в съда, ако му държи. Лъжливият му „проект" се отлага не заради съдебни спорове между трети лица, а поради липсата му на финансови възможности. Действително има такъв паразит в града, който унищожи стадион „Черноморец" и открадна моя собственост, като открадна седалки и фундаменти и ги занесе на другия стадион в к-с. „Лазур" и се хвали с тях какъв инвеститор е.

М. Събев няма нищо общо с правоприемника на ФК „Черноморец", който със съдебно решение на БОС от месец май 2000 година е ПФК „Черноморец Бургас" АД и съгласно решение на общото събрание на учредителите на деветдесетгодишния клуб "Черноморец". Същото лице източва общинския дял, който му е подарен от бившата и сегашната власт, като само заварените активи са на стойност 150 млн. лева, а с допълнително подареното му право на строеж стойността възлиза на над 250 млн. лева. Тези пари в момента изчезват от джоба на бургаските граждани, а същевременно това представлява целия бюджет на Община Бургас за две години и същевременно градът е заринат от сняг, лед, далавери и корупция в продължение на пет години. Събев лъже половин България и цял Бургас с план 2007 за „Нафтекс" и план 2017 за „Вихър - Айтос" (новоизмислен ПСФК „Черноморец Бургас"), като се опитва да промива съзнанието и паметта на бургазлии, крадейки наименованието, марката, традициите, историята, школата, стадиона и тренировъчната база на истинския клуб „Черноморец", на който имам честта и болката да съм собственик.

През времето което големият инвеститор лъже гражданите с компютърни цветни разпечатки и многомилионни заплати на стадиона на другия унищожен клуб ФК „Нефтохимик", беше ограбен и реконструирания от мен спортен комплекс „Черноморец", с пет допълнителни игрища, ремонтирани зали, съблекални, сензорни поливни системи, сондажи и нови 17 хиляди седящи места. Всичко това в момента е откраднато от това лице и е занесено на другия стадион в к-с. "Лазур".

Щетата за истинския клуб „Черноморец" е над 10 млн. лева, а откраднатото е закупено, внесено и създадено изцяло със средства на моите фирми и дружества, освен това е налице окончателно съдебно решение на ВАС, 5- членен състав - 8774/2007, с което е отменена криминална заповед на Община Бургас и същата е длъжна да възстанови владението на истинския ПФК „Черноморец". За да запази откраднатото самозванеца „богаташ", който се самоизтъква и като голям петролен търговец прибегна и до единствения възможен начин да купува корумпирани представители на органите на досъдебните производства, за да образуват срещу мен всевъзможни преписки и дела и да го пази половината МВР, някои прокурори, затваряйки си очите и пречейки на съдебно - изпълнителните действия.

Аз обаче няма да забравя, кой ми е откраднал школата, базата, името на клуба и последните петнадесет години във футбола и няма как да бъда притеснен от „крадеца който вика дръжте крадеца". Той може да очаква от мен само възмездие и реванш.

С пари не може да ме купи, а очевидно, че и в момента няма, което е известно от опитите му да обикаля банките за кредити.

С платени статии, реклами и билбордове и черпене на „ветерани" няма как да купиш паметта на бургазлии, че си унищожил двата истински клуба ПФК „Нефтохимик" и ПФК „Черноморец", а затова, че ми е откраднал здравето и петнадесет години от живота ще го преследвам с всички законови средства докато е жив .

Време е главния прокурор и министърът на вътрешните работи да отворят широко очи към кражбата в Бургас и най- вече на спортен комплекс „Черноморец" където концесионера е ограбен с над 10 млн. лева в имущество и подобрения.

През последните дни съм приложил и множество доказаттелства по мои дела, по които лицето Събев прави внушения и „произнася" предварителни присъди, като Ви оставям Вие да прецените дали е налице виновност или невинност.

Дали ще се занимавам с футбол или не ще реша самият аз, а не този който открадна името и марката „Черноморец" и унищожи двата бургаски клуба заедно със стадион „Черноморец". Препоръчвам му да не си изпуска много, много нервите с изявления като днешното защото му предстоят тежки дни в бъдеще, в опитите му да открадне имуществото ми и това на всички бургазлии.

Интересно е бургаските медии да проучат колко милиона дължи Събев на ф-ма „Онтарио спорт", „Перфект груп" и много други подизпълнители на които се обещава участие в лъжливия „проект".

Ще се радвам ако се намери медия, която да покаже снимки и кадри от стадиона, който аз изградих и историята на истинския клуб, докато започнаха атаките срещу мен и като паралел да покажат днешното състояние на стадиона, което е причинено от Събев и местната власт - откраднатите и занесени на другия стадион седалки , постаменти в полза на изкуствения клуб за който Фреди Бобич беше казал на своите сънародници „Тука е много хубаво, елате при нас".

Няма как да не е хубаво , като си откраднал 150 млн. лева от бургазлии и ги харчиш с „широки пръсти"!!!

Още по темата: общо новини по темата: 27
09.11.2010
16.06.2010
27.05.2010
18.05.2010
22.04.2010
20.04.2010
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
къв черноморец се е възродил ве миндил?! план 2017 за "Вихър - Айтос" (новоизмислен ПСФК "Черноморец Бургас"),
0
 
 
Дражефф умри к**во грозна .Затри отбора на Бургас,но ние се възродихме от пепелта за всеобща мъка на розовата част от запалянковците(които са все от село де )Да ги е яд ултраските от камено ,д, езерово,г.езерово и т.н.все цигански села.КАМЕНО Е РОЗОВ ФОРЕВЪР ХАХАХХА
0
 
 
Интересно дали 17000 седалки струват 10 млн. и в какво изобщо е инвестирал.Нима Дражев е забравил кой му подари Черноморец(клуба и стадиона)и кой и за какво го изгони- ЙОАН КОСТАДИНОВ.Беше негов човек и трябваше само малко само малко.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: