Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Скандал! Прекратиха по комичен начин мача на Нефтохимик
Автор: Екип Burgas24.bg 18:16 / 17.10.2010Коментари (36)8714
© Burgas24.bg
По мега скандален начин се разви двубоя между отборите на Свиленград и Бургас. Срещата бе прекратена при резултат 2:2 в последната минута на първото полувреме.

Тогава при резултат 2:1 за "шейховете", играч на домакините по очеваден начин реализира гол, поемайки топката с ръка. Това предизвика естествено реакция от футболистите на Нефтохимик, които наобиколиха съдията. Той от своя страна само това чакаше и прекрати мача.

"За първи път виждам съдия да прекратява мача след протест на отсъждане. Предлагам на БФС-Пловдив да класират Ботев служебно в "Б" група и да ни оставят да играем", коментира пред Burgas24.bg Благомир Митрев след двубоя.

Още по темата: общо новини по темата: 7
22.10.2010
22.10.2010
19.10.2010
19.10.2010
19.10.2010
18.10.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да ги вадят от групата,постоянно на тях все нещо им пречи.Истината е,че амбициите им са големи,а възможностите,както финансовите,така и спортно-техническите са малки,а затова никой не им е виновен.
+5
 
 
Митрев вместо да търси под вола теле, да вземе да обясни дали пет дузпи не отсъдиха на Нефтохимик в Хармали и колко сме платили на съдиите в Димитровград и Съединение.
+3
 
 
Нафтата да си говорят каквото си искат, да бяха влезнали миналата година, а не едно село да влиза. Ще почакат и догодина имат шанс, тази е Ботев Пд. Това са фактите. Равда....
-3
 
 
Сливнишки герой, Ботев (Козлодуй),Спартак 1918 (Варна),Ботев Пд това всички водаци на ''В''-групите
+5
 
 
Лоша работа, каквото и да е съдийството не отива на отбор и играчи като нашите да налитат на саморазправа! Нефтохимик никога не е бил толериран от съдиите, дори напротив, но подобни изпълнения е нямало! Рано или късно отборът ще се върне където му е мястото. По-важното е да изградим силна структура на клуба, резултатите ще дойдат. Не ме разбирайте, че трябва да се примиряваме, но надали ще променим нещата със скандали.
+8
 
 
Доколкото си спомням когато Нафтата беше в А група им беше добре, защото имаха мангизи, а сега не е така.Знаете ли на нас какво ни беше 10год-сигурно не и не Ви го пожелавам, защото уважавам Бургас и отборите от този град, както и хората там, но има и нещо друго-дори всичко което е станало на мача в Свиленград да е така както се коментира, на играчите трябва да им се втълпи в главите, че срещу ръжен не се рита, защото винаги потърпевшия е виновен.Пожелавам успех на Нафтата.
+2
 
 
ето ви една русенска калъвка за зеленият отбор на нефтохимик
+6
 
 
Абе смешници:) За всичко Ботев е виновен :) Смешна работа...
на 17.10.2010 г.
-4
 
 
Много добра идея . БФС е време направо да изкарва и резултатите , които ги устройват преди мача . Няма нужда от футбол , нека просто да си разменят пари . Проклети мафиоти !
+7
 
 
Споко! Ще има доклад пред съдийската комисия и пред дисциплинарната комисия. Надали просто за протестиране на съдийско решение е прекратен мачът. Сигурен съм, че е имало псувни, и опити за саморазправа! Този Благомир Митрев да не се излага, ами да си каже честно цялата истина!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: