Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Благо Митрев: Да вкарват Ботев горе служебно и да ни оставят да играем
Автор: Екип Burgas24.bg 18:30 / 17.10.2010Коментари (115)3551
© Burgas24.bg
Изпълнителният директор на Нефтохимик Благо Митрев бе изключително афектиран от скандалния начин по който бе прекратен мача със Свиленград и очакваната служебна загуба. Той говори специално за читателите на Burgas24.bg.

"Използвам вашата медия за да направя едно предложение към зоналния съвет на БФС в Пловдив. Нека да пуснат Ботев в "В" група служебно и да ни оставят останалите отбори да играем. Подобно скандално прекъсване на мач и подигравка с нашия отбор никога не съм виждал. Хора и съдии, които никога не са се събличали по екип по физическо, се подиграват с нашия труд. Това е невиждана и недопустима", коментира Митрев пред репортер на Burgas24.bg.

Още по темата: общо новини по темата: 7
22.10.2010
22.10.2010
19.10.2010
19.10.2010
19.10.2010
18.10.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
като бяха по точки с нас не мранкаха ся мранкат като видяха кой са най-големитее
0
 
 
аз съм за,само че да не си измиват ръцете за наша сметка,квото стане все ние сме им виновни,да вземат да си погледнат отбора ! Т'ва в България като се види нещо хубаво и все някой трябва да го оплюва и .....
0
 
 
какво беше скандалното в ПРЕКРАТЯВАНЕТО?!блъскаха съдията!има запис!всичко се вижда!ако имате проблеми със съдийството не ги отправяхте към Ботев!!!!
-18
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
+10
 
 
Каквото и да пишат скапаните буфери във форума на БОТЕВ, истината е, че се на..рат от страх, като знаят, че ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ пристига и мачак наред! Така че АЙ КАНАРИИИИИ!!!!!
+12
 
 
'Що трябва да подпира Ботев? Де'а параноиците, я си представи, че съдиите са играли тото? Представи си пък , че е свирил правилно, а вашите леваци толкова си могат? Казаха ви го вече: На крива ракета - комоса и пречи
+7
 
 
Смешници, могат да ви оставят да играете ама на джамини, това е футбол... Айде стига с оправданията, миналата година Брестник сигурно и на тях БФС има уреждаше нещата за Б група... Смешни сте, така че по-добре тишина...
+10
 
 
Срещу Ботев наистина всички отбори играят на 200%- а най- много отборите от Пловдивска област- това го доказаха и Асеновец, Гигант и днес Марица- така, че драги нефтохимици търсете причините във вас самите- аз съм сигурен, че вие също няма от къде да финансирате съдии или други отбори-просто свикнете с мисълта, че срещу нашите два отбора всички се хвърлят на живот и смърт и си изиграват мача на годината!
+15
 
 
До всички БОТЕВИСТИ-Момчета не се опитвайте да надприказвате/ надпишете/ буферите.Тяхните усти са по-голями от на гръцки кенеф дупката.Не случайно знамето им е 2/два/метра плат и на него изрисувана 4/четери/метра уста.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: