Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Сурови наказания за Нефтохимик след пародията в Свиленград
Автор: Екип Burgas24.bg 12:31 / 19.10.2010Коментари (44)6845
© Burgas24.bg
Митко Трендафилов ще пропусне най-важните срещи на Нефтохимик
Сурови наказания отнесе Нефтохимик и членове от щаба на клуба заради скандалите по време на срещата със Свиленград, предаде репортер на Burgas24.bg. Припомняме, че "шейховете" реагираха бурно на абсурдното съдийско отсъждане да зачете гол за Свиленград при очевидна игра с ръка на играч на домакините, а съдията реши да прекрати двубоя заради оспорването от страна на бургазлии.

Съгласно чл. 34/1/2 от Дисциплинарния правилник Зоналният съвет на БФС за Югоизтока наказа с лишаване от правото да изпълнява функции от името на отбора за 3 срещи и глоба от 100 лева треньора на Нефтохимик Ганчо Евтимов. Той бе отстранен от скамейката още в началото на срещата. Много по-тежко е наказан
ието за лидера на тима Митко Трендафилов, който бе сред най-активните при оспорванията. Той е лишен от състезателни права за 8 мача, като ще пропусне част от най-тежките срещи на Нафтата - с Арда,  Родопа, Созопол, Ботев Гълъбово, Ботев Пловдив - всички от отборите от топ 6 в класирането, гостуване на Марица в Пловдив, както и два привидно по-леки мача със Стамболово и Розова долина. Клубът се наказва и с имуществена санкция от 500 лева.

В четвъртък ще заседава спортно-техническата комисия към Зоналния съвет на БФС, която ще се произнесе по крайния резултат на срещата Свиленград - Нефтохимик, прекратена при резултат 2:2. Очаква се да бъде присъден служебен резултат 5:0 в полза на Свиленград.
Още по темата: общо новини по темата: 7
22.10.2010
22.10.2010
19.10.2010
19.10.2010
18.10.2010
17.10.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
и какво намесвате Ботев в момента?!защо решихте че те правят всичко...такова е просто съдийството във В група и нефтохимик не са по специални!не може все пак да блускаш съдията и да не бъде спрян мача и да няма последици... моля ви се бъдете обективни!никой не може да отрече че Ботев е по стабилния отбор!до колкото си спомням нас БФС ни изкара от А група през миналия сезон а сега ни наричате облагодетелствани как става това?!
на 20.10.2010 г.
+1
 
 
На победителите честито . Незнам кой печели от това , обаче . Некадърните съдии , които с всеки изминал мач си мислят , че всичко е позволено ? БФС , които обичат всичко да се развива по сценарии . Най-вече публиката . Поне според мен . Публиката с всеки подобен мач просто се отдръпва от българския футбол и решава да отдели внимание на нещо много по стойностно , а това е всеки друг спорт в България или просто футбола в чужбина .
+2
 
 
Равда спира участието си в "Б" група ! Защо миналата година останахте зад тях..Вземете им техния лиценз и играйте във Б-група
-2
 
 
НЕ НЕ ЕНЕ момчета тва веч на нищо не приличааз дето съм заклет фен на черноморец и би трябвало да злорадства аз гледам обективно на всичко то е ясно за ботев ама защо излишно създават тия простотиииирааааа аз съзрях 1 вариант да кажат тия са лумпени и гамени създават само проблеми малка агитка са дай да ги преебем и тва го им колУСПЕХ СРЕЩУ ПЕРУКИ И ДРл ТЪПАЦИл
+2
 
 
На предоставения видеозапис не се вижда да е вкаран с ръка този гол. Това е по претенциите на губещите нервите си футбалери на Нафтата! Второ: протестиращите имат право да напуснат терена и да се прекрати мача, писмено да поискат обяснение за съдийството. Тогава вече да приказват за поръчкови съдии от Ботев. Но на видеото се вижда грубо блъскане, налитане на бой върху съдиите, чуват се крясъци и псувни.
+4
 
 
Аре без глупости! И аз на мястото на съдията щях да прекратя мача: бутат ме, псуват ме, налитат ми да ме бият и т.н. Нафтата по тази логика да обвинят Ботев и за хикса в Съединение(водеха с 2:0 и в последната минута им набутаха цели 2 гола!), за хикса в Димитровград, за резила в Харманли(паднаха с 1:4!)! На крива ракета - космосът й е крив! Ами кой е този Митко Трендафилов? Каква е тази смотана провинциална звезда? В Пловдив ще играят срещу Маричката. Пак ли дългата ръка на Ботев ще им е виновна? Аз пък искам специално за мача с Ботев този мърльо Митко Трендафилов да играе в Бургас срещу нас! И да им надуем шушоните на тези мазути. Ай, канариии!...
+1
 
 
Значи аз нямам никакво намерени да споря с някой от феновете на Ботев тук просто защото намирам тези спорове за обсолютно безмислени, но..... искам да кажа на малкото шаранче което влиза и пише разни глупости по нашите теми да се замисли колко мача има на Лазур и колко на стадиона в комлука сигурен съм, че се броят на пръстите на едната му ръка мачаовете на стдиона на автентичния Черноморец. Затова дечко заври си тъпите и бесмислени мнения отзад.
+1
 
 
малко са наказанията.2 години ги галят заради 8-мата човека агитка които по села и паланки се праят на биячи.а сега идват ботев и им се мазният щото знаят че ще има кутеци.ей това са вмирисаните-свиркаджии.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: