Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Kод "Зелено " в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 09:02 / 29.02.2012Коментари (20)4027
©
Нефтохимик обяви Код "Зелено" в Бургас. Предоставяме ви съобщение от привържениците на "шейховете" по повод гостуването на тима на Ботев Пловдив без редакторска намеса:

Краят на дългата студена зима настъпи, идва пролетта. На 3 март, навръх този велик Национален празник започва нашият поход към А група с един невероятен мач - гостуване на Ботев Пловдив! Обявен е Код "Зелено" - зелена лавина от фенове, знамена и песни ще залеее пътя до Пловдив и стадиона до Бирена фабрика.

Часът и местото на тръгване са ясни на всички заинтересувани - 3ти Март, Трета поликлиника, 9.30. 5 автобуса, множество автомобили от Бургас и още десетки фенове от страната ще подкрепят нашите момчета в поредният епизод от футболният празник между Нефтохимик и Ботев.

Нека всички, чиито сърца туптят със зелената магия да са там и да дадем сила на Нефтохимик за победно начало към завръщането в А група - една закономерност навръх тази славна 50 годишнина!

Ела и ти! Ела да победим!!

Още по темата: общо новини по темата: 12
12.03.2012
03.03.2012
03.03.2012
03.03.2012
01.03.2012
01.03.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Зелени момчета,един отбор е голям когато хората които вярват в него са големи.,,Любовта на хората прави един отбор голям''.Не титли и купи.За това няма по-голям от Ботев Пловдив.И с по-голям.Напук на душманите.
+3
 
 
Добре дошли.Впрочем миналата година след синьо-червената селска мъгла вие бяхте отбора с най-голяма гостуваща агитка в Пловдив-градът на Ботев.Ония скани марули бяха по-малко на Лайнута от вас на Колежа.Не се сещам за такава взаимна симпатия в България.Имах щастието да бъда на финалният ви мач в Пловдив за купата.Стадиона беше пълен,а левскарите казоха след мача.По-добре срещата да се играеше в Бургас.Сините свини бяха тотално побъркани от враждебността.От там започна и взаимната симпатия.Надявам да сме на бира,защото това каберне ми омръзна.Ще пием Загорка -любимата бира на алигаторите край АЙазмото.Меду другото може да подпалите Стара Загора на идване.А ние ще допалим.Ех как нямаме мач там.Ще им спукаме аналите в заарата.Та мезето е от нас.И прасето и телето чакат ножа.3 март-най великият ни национален празник.Празник и за футбола.Мегадербито пак ще бъде засенчено.Идвайте пичове.
на 29.02.2012 г.
+5
 
 
Мерси ,брат . Още не съм сигурен , че ще мога да присъствам , но съм сигурен , че ще бъде вълшебно на този Велик ден . Зелено бялата лавина , рожбата на Нефтохима , кой отбор е най - велик , кой ?
В Правителствен авиоотряд 28 съм!
на 29.02.2012 г.
+5
 
 
Винаги сте "ДОБРЕ ДОШЛИ" в Пловдив!Колкото сте повече,толкова по-голям ще е празника на стадиона!Виждам,че кода в Пловдив е жълт!Така е момчета-прави сте!Пловдив винаги е бил и ще си остане ЖЪЛТ! РЕСПЕКТ БРАТЯ ПО СЪДБА!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: