Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Ботев и Нефтохимик не се победиха в Пловдив
Автор: Екип Burgas24.bg 17:41 / 03.03.2012Коментари (384)4765
Отборите на Ботев Пловдив и Нефтохимик завършиха наравно - 1:1 в мач, превърнал се в истински празник за хилядите по трибуните на стадион "Христо Ботев" в Пловдив.

Срещата започна отлично за бургазлии, които поведоха още в 10-ата минута. Ангелов бе изведен сам срещу стража на "канарчетата" Христо Иванов и с удар по земята откри. След попадението на "шейховете" домакините натиснаха своя опонент, но с нищо не успяха да застрашат вратаря на Нефтохимик Павел Станев.

След почивката наставникът на Нефтохимик Ангел Стойков прибра
своите възпитаници и позволи на Ботев Пловдив да се нанесе в половината на "зелените". В 57-ата минута "жълто-черните" изравниха след чудесно заучено положение от фаул. Йордан Христов пусна пас зад защитата към Светльо Петров, който изведе Петър Атанасов сам срещу вратаря и не сбърка за крайното 1:1. В края на мача Ботев Пд остана с 10 души на терена, след като Мартин Димов получи втори жълт и съответно червен картон.

С тази точка Нефтохимик заема 4-то място с 22 точки, колкото има и отбора на Ботев Пловдив. Лидерът продължава да е Любимец с 29 точки.

Още по темата: общо новини по темата: 12
12.03.2012
03.03.2012
03.03.2012
01.03.2012
01.03.2012
29.02.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Браво мазути ,малко остана да си тръгните с 3 т.,но и Х е добре,а що се отнася до Любимец няма за какво да се притеснявате те нама да видят А група .Според мен проблема ви е Етър,но ще видим накрая .А ДАНО УСПЕЕТЕ.ЗА ЛЮБИМИЯ БУРГАС УСПЕХ!
-2
 
 
като гледам така няма никаква засада при отменения ни гол, а отделно, че съдията е на 1-2 метра назад...
+3
 
 
Напълно съм разочарован и от играчи и от треньори. Жалка картина. Да освободиш млади момчета заради тези некадърници, не мога да го проумея. Телкийски, Бонев, Димов, Бачев и компания смешници. Ми този гном от къде го изкопаха на вратата. Днес чета в "Меридиан мач" Илия Николов избран за играч на мача СпартакВн-Несебър, а този Радуканов го махна с лека ръка. Вижте какво правят наши прогонени момчета в и другите отбори най- добрите са.
на 04.03.2012 г.
+1
 
 
Яд ме е , че не можах да дойда . Виждам ,че това е поредният футболен празник, който двата отбора са спретнали. Браво и благодаря за страхотната атмосфера , която може да върне на човек вярата във българският футбол . Защото където са нашите два отбора там е българският футбол .
-1
 
 
Ботев Пловдив-Нефтохимик твърд Х.Честито на печалившите.
+5
 
 
Нищо не е загубено , ако Радуканов промени този състав и забрави за вратарчето ,Димов ,Бонев и Телкииски.1.Армандо 2.Аргиров 3.Домакинов 4.Димитров 5.Рахов 6.Петров 7.Христов 8.Манчев 9.Курдов10.Кривия11.Неделев е най-доброто в момента.
+3
 
 
http://sport.plovdiv24.bg/330284.html?shuser=10659 http://sport.plovdiv24.bg/330416.html?shuser=10659 в коментарите под тези и други статии (които сега не ми се търсят) цяла зима шепа трезвомислещи фенове обясняваме на останалите с розови очила, че нищо не е на ред ама..... и резилите тепърва предстоят! Трагедията е пълна!
+7
 
 
Всички привлечени футболисти от Радуканов мениджъркса агенция им е агенцията на г-н Емил Данчев!!! И така "БГ МОУ" си прибира комисионната от всеки футболист, ЦИРК !
0
 
 
Проблема е че по традиция Ботев не може да играе срещу бетон.Толкова пропуски направиха,че не е истина.Според мен Наско трябваше да играе,но Милен решава.Нищо лошо не е станало,но очакванията ни бяха за победа.И това сега играе лоша шега на част от феновете.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: