Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Антон Спасов: Готвим се сериозно, в отбора има тонус и настроение
Автор: Екип Burgas24.bg 16:09 / 11.04.2013Коментари (0)1479
© neftochimic.com
Днес новия треньорски екип на Нефтохимик се срещна с бургаски спортни журналисти. Според старши треньора Антон Спасов момчетата в отбора се готвят много сериозно. Впечатлението му е, че футболистите се влагат максимално в тренировките, въпреки че до момента екипът е провел само две занимания.

"Хубаво е че и феновете ни подкрепят, което е важно за нас - заяви още Спасов. От друга страна трябва да изтъкна, че потенциалът, позицията и традициите на отбора ни задължават да направим всичко възможно, за да се класираме за А група. Сега искаме да се концентрираме върху предстоящия мач, като треньорски щаб - каза още голмайсторът от близкото минало с екипа на Нефтохимик.

"Искаме да направим така че футболистите да се раздават в тренировките и това да пренесем и на терена - добави помощникът Станимир Димитров. Търсим във всеки мач настроение и желание и оттам ще дойдат успехите. За няколкото мача, които гледах в последните седмици ми се стори , че у футболистите имаше напрежение и това доведе до невъзможността да се вземе максимума от тези двубои - каза още той.

Треньорите заявиха, че познават много добре повечето футболисти и качествата им. Те желаят футболистите да осъзнаят, че Нефтохимик е лидер в групата и това че другите трябва да се съобразяват с отбора. Нефтохимик е по-класния отбор и това трябва да се доказва от първата минута във всеки мач.

"Искаме в отбора да има лидери, но лидери на терена, а не извън него. Тези по-опитни футболисти, трябва да се хвърлят във всеки двубой на 100% и с това да повеждат другите - добави Димитров.

Според новия треньорски екип целта е влизане в А група и две мнения по това няма. Що се отнася до това дали тази цел е реална - да това е целта и тя ще бъде преследвана само с футболни средства - категорични бяха и тримата.

"Ще разговаряме с всеки футболист поотделно - добавиха още треньорите. Ако видим, че някой има проблеми, ще разговаряме. Ако сметнем, че нещата не вървят, веднага ще потърсим контакт, за да решим проблемите. Но това остава в съблекалнята. Важното е на терена играта да се получава и хората, които са дошли на стадиона да останат удовлетворени от продукцията на отбора".

В заключение със шеговит тон Станимир Димитров добави: бъдете спокойни! Ние сме си у дома. Аз дойдох в Нефтохимик през пролетта на 94-та година и няколко месеца по-късно влязохме в "А" група. Сега отново идваме в отбора, вече като треньори и очаквам 94-та да се повтори. Ще направим всичко, което е по-силите ни от догодина Нефтохимик да играе в А група.

Още по темата: общо новини по темата: 7
17.04.2013
17.04.2013
14.04.2013
12.04.2013
11.04.2013
11.04.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: