Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Антон Спасов тръгна със загуба в Нефтохимик
Автор: Екип Burgas24.bg 21:16 / 14.04.2013Коментари (8)4444
© neftochimic.com
Нефтохимик загуби с 1:2 гостуването си на Любимец и слезе от върха в "Б" група. Мачът бе дебют за новия наставник на "шейховете" Антон Спасов.

Двубоят започна отлично за бургазлии, които поведоха в резултата в края на първата част чрез Васил Калоянов, след чудесен пробив на Стамен Ангелов по крилото.

През втората гостите леко свалиха темпото на игра и допуснаха пълен обрат в мача. Само няколко минути след подновяването на играта Любимец получи право да изпълни дузпа и не сгреши.

Малко по-късно домакините успяха да стигнат до пълен обрат и отбелязаха за 2:1, с което оформиха крайния резултат.
Още по темата: общо новини по темата: 7
17.04.2013
17.04.2013
12.04.2013
11.04.2013
11.04.2013
11.04.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
Нека да ви кажа аз цялата истина и стига сте се заблуждавали и сте се надявали напразно. Неразбрах те ли че просто сегашните собственици нямат възможност да издържат отбора в А група. АНТОН СПАСОВ - ШМЕКЕРА И СТАНИМИР ДИМИТРОВ - ГЕГАТА ви го казаха на пресконференцията и ако внимателно сте слушали беше лесно да се разбере. ПЪРВО - договорите са до 2014 там до юни . а не до влизането на отбора в А група . ВТОРО - при запитване от журналист дали целта поставена от ръководството е А група ШМЕКЕРА се опетлачи , започна да мънка само дето неказа а бе не глупости . ГЕГАТА пък за да го подкрепи се изцепи абе ако не тази другата година ще атакуваме А група .КАКВО ВИ СТАВА БЕ ЕЙ КАКВА ДРУГА ГОДИНА НЯМА ДА ИМА ТАКАВА .ТА СЕГА БЕШЕ НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ ЛЕСНО ЗА ПРОМОЦИЯ В ЕЛИТА . ВОДЕХМЕ С 5 ТОЧКИ ИМАМЕ НАЙ ЛЕСНАТА ПРОГРАМА В Б ГРУПА ПРИЕМАМЕ ВСИЧКИ КАНДИДАТИ ТУКА ТРЯБВАШЕ ДА ВЗЕМЕМ 2 МАЧА НАВЪНКА И ЕДИН РАВЕН ДА НАПРАВИМ . ЗАСРАМЕТЕ СЕ . НАЛИ ЗНАЕТЕЕ ЧЕ ТЕЗИ СТРАХОТНИ ФЕНОВЕ НЯМАТ ЖЕЛЕЗНИ НЕРВИ - ИДВА КРАЯТ И ЩЕ СПРЕМ ДА ХОДИМ ПО МАЧОВЕТЕ ДА СИ ИГРАЯТ ЗА ЗДРАВЕ И ЗА ЕНТУСИАЗИРАНИТЕ 5-6 ТИНЕЙДЖЪРКИ С ПЪПКИ ПО ЛИЦЕТО КОИТО ГИ СВАЛЯТ . АКО НЕВЛЕЗЕМЕ В А ГРУПА ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО ВСИЧКИ ГЕГИ МЕГИ ШМЕКЕРИ , ПЛЕВЕНСКИ НАТРАПНИЦИ , БЛАГОВЦИ МИТРЕВЦИ ВСИЧКИ ЩЕ ВИ ИЗГОНИМ И ЩЕ ВИ ЗАБРАНИМ ДА НОСИТЕ ЗЕЛЕН ЦВЯТ. А ФУТБОЛИСТИТЕ ВИЕ ВНИМАВАЙТЕ ОТ ЛЮБИМЦИ НА БУРГАСКАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ ДА НЕ СТАНЕТЕ КЪРТИЦИТЕ В ОБЩЕСТВОТО.СПИРАЙТЕ С ИЗЯВЛЕНИЯТА И МЕДИЙНИТЕ ИЗЯВИ СТЯГАЙТЕ СЕ И МИСЛЕТЕ КАК ЩЕЕ ВЛИЗАТЕ В А ГРУПА . БУРГАС ТОВА ИСКА И НИЩО ДРУГО НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ . УМНАТА ЕЙЙЙЙЙ
на 15.04.2013 г.
+4
 
 
Работата взема сериозно да се размирисва . Миналият мач нещо за бойкоти на Ненов се чуваше ...евала ....сега "А" група ли ще бойкотираме ? Щото незнам дали на тия момчета им се играе доживот в "Б" , ама на мен не ми се гледа доживот как изведнъж от отбор , който е едва ли не на нивото на тези от "А" , бие Берое , прави 3:3 с Амкар и прочие започва да бе играе. Гледам как се влачим по терена по цяло полувреме и все съдията ни е виновен .... Тази година или влизаме или ни няма повече , не го ли разбрахте .
+5
 
 
Сега някой да излезе и да обясни к'во праим ся!!! Ще продължим да затъваме както миналата година щото не ни се играе в А група ли? Толкова ли не може да станем първи и да се откажем от участие в тая пуста А група...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: