Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Феновете на Нафтата: Няма да търпим бездушници, манекени и алкохолици да носят зелената фланелка
Автор: Екип Burgas24.bg 09:09 / 17.04.2013Коментари (15)5359
© Burgas24.bg
Отборът на Нефтохимик записа две поредни загуби и сериозно компрометира шансовете си за промоция в "А" група. Според феновете тези резултати не са никак случайни и в клуба има хора, които работят срещу завръщането на тима в елита. Това накара привържениците на Нефтохимик да излязат с декларация, в която изказаха възмущението си от случващото се в клуба и поставиха редица условия на ръководството.

Предлагаме Ви цялата декларация без редакторска намеса:

Днес, няколко дни след поредния загубен мач на Нефтохимик от пролетния полусезон, чашата на търпението ни преля. Вече е очевадно, че предварително обявената цел - спечелване на промоция за "А" група, не само не се следва, но и се действа умишлено (или поради некомпетентност) от определен кръг хора в клуба против постигането й. Това не е Нефтохимик, в който всички ние се влюбихме като деца. Това не е Нефтохимик, заради който обикаляме цяла България и не жалим пари, здраве, професионален и семеен живот. Ние няма да позволим на никой да използва любимия ни отбор за лични цели. Няма да позволим с лека ръка да бъдат изтрити славните страници от нашата история. Няма да гледаме безучастно как шепа страхливци погазват идеалите, които те сами обявиха в недалечно минало и тровят атмосферата около клуба с интриги! 


Ние, като фенове, създадохме най-големия комфорт, за да постигнем общите цели - стабилизиране на отбора, както финансово, така и организационно. Раздавахме награди на играчите за най-добър футболист (в мача, за месеца и за сезона), само и само да им е приятно, че някой ги гледа и трудът им бива оценен. Ходихме къде ли не! Срещахме се с кой ли не, само и само да го има Нефтохимик! За благодарност получихме "звучен шамар" от всяко ниво на йерархията в Нефтохимик - собственици, ръководство и футболисти (при това от най-опитните, гръбнака на отбора).

Стига залъгалки, стига фалшиви усмивки, стига лъжи! От днес спираме да вярваме сляпо и искаме още сега виновните за случващото се в нашия любим отбор да понесат отговорностите си. От днес нататък няма да търпим бездушници, манекени и алкохолици в Нефтохимик. Те не само не заслужават да носят зелената фланелка - символ на слава и победи, но и трябва доброволно да върнат всички възнаграждения получени в периода 1 януари 2013 - 16 април 2013. 


В тази връзка ние поставяме ултиматум на ръководство, треньори и футболисти:


- За нас думата "догодина" не стои на дневен ред!

- Шест победи в оставащите шест мача до края на сезона и класиране в А група!


- Футболистите, заявили,че ще напуснат отбора в края на сезона, да се изметат още сега! Следващ мач с тяхното участие ще означава, че вие ръководителите, подкрепяте тяхното поведение!


- Собствениците на отбора да заявят официално докъде се разпростират техните възможности за издръжка на клуба и какво се прави, за да се подобри финансовото състояние на клуба! 


- Ръководството, в лицето на изпълнителния директор Благомир Митрев, да излезе с ясна позиция за случващото се в Нефтохимик и да потърси отговорност от футболистите, виновни за слабото представяне през пролетния полусезон, а не само от треньорите, които освободи! Ако смята, че няма сили и авторитет да го направи, то няма смисъл да заема този пост!


- Да се даде шанс на останалите футболисти, които бяха привлечени на полусезона. В тях има качества и най-вече желание да ги покажат. Вярваме, че имат и възможностите!


Въпреки всички недоброжелатели и всичко случващо се в Нефтохимик, НИЕ ще продължим да бъдем на стадиона всяка една неделя. Вие, всеки един на заплата в Нефтохимик, сте длъжни да ни покажете, че имате желание да класирате отбора в "А" група. Покажете ни, че горите за Нефтохимик, както го правим ние всеки мач по трибуните. Този отбор е все още жив, въпреки многократните опити да бъде убит. Жив е заради нас - феновете. Покажете уважение към НАС! В противен случай, всички се измитайте и оставете отбора в чисти ръце, защото го изцапахте достатъчно с мръсотия, лъжи и скандали.



ЗЕЛЕН БУРГАС!

Още по темата: общо новини по темата: 7
17.04.2013
14.04.2013
12.04.2013
11.04.2013
11.04.2013
11.04.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
абе това катодекларацята на левски.еи абсент4е,пак ли си напаваш малкото моза4е-глупак розов!!!
на 18.04.2013 г.
+1
 
 
Знаеш ли защо ви викаме "шараните" ? Предвид населението на града няма никой нито на вашият нито на нашият стадион . Ако се наричате отборът на Бургас с 3000 човека средна посещаемост според най-оптимистичните статитистики по интернет сайтовете , можеш ти да се върнеш в Странджата . Порточанов квото направил направил - отрази се повече на нас отколкото на Черноморец 919 , който си го затри лично Дражев . Оттам нататък всичко, което се случва ние сме извън него . През половината време с вас имахме едини същ собственик през другата половина нямаме пари да се усмихнем . Това вече са повече от 7 години. Според теб кво става в градът , че отборът му в "елитът" се радва на 3000 човека публика. А да и да не забравя голямата ви гордост - 10 000 когато идват Левски и ЦСКА , като разбира се прибавим фен клубовете им от Карнобат и Бургаските фенове на двата отбора и хората , които проста са дошли да ги видят щото може да се класират за УЕФА по случайност. Защо лек ? Какво се случва ? Временното явление го няма ? Имате един от най-хубавите стадиони в Бургас , Събев и за това се погрижи . Един от най-свестните треньори . Добра Селекция . В Челната десетка сте ? Що ве лек ? Кво става ? Никой не пречи на щастието на всички граждани на Бургас , кв. Акациите и така нататък . Капацитетът на НЕфтохимик е 18 000 хиляди ? Защо има 6 пъти по-малко хора ? Какво стана , че на целият град спря да му се гледа футбол на живо ?
0
 
 
За малоумника,анти,да поясня,че кв.Акациите няма нищо общо с Комлука и е от най-старите квартали на Бургас.Един чобанин от Странджа,няма как да го знае,това.А на абсента,за пореден път му препоръчвам лечение,че си живее в някакъв негов си свят и трябва да го прегледа специалист.Пфск-мфска,няма такива,има ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС.Отборът на Бургас,обичан от всички бургазлии,познат на млади и стари от страната.Явлението Нефтохимик,беше нещо добро,твърде кратко за да ''измие'' имиджа на Б-групски отбор
0
 
 
Какво объркване, какво въображение; единственото условие да си фен на Комлука е да си зависим от алкохол и / или упойващи вещества.
на 17.04.2013 г.
+4
 
 
Винаги съм казвал , че за да си фен на ПСФК Черноморец 2005 трябва да си доста объркан човек с доста голямо въображение . Този път може да останете само с объркването и въображението си , доста след като и вашият клуб не оцелее. Гледай си в отбора щото и пред вас бъдещото не е ясно като бял ден. Само ,че обяснение и да поискате няма кой да ви даде. Никой не е свикнал да се съобразява с вас .
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
на 17.04.2013 г.
+2
 
 
ЗЕЛЕН БУРГАС ! Браво момчета и момичета ! Няма човек , който да обича отбора и да не застане зад тази декларация !
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: