Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черноморец загуби с 0:1 от Ботев в Елитната до 19
Автор: Екип Burgas24.bg 13:50 / 18.08.2013Коментари (0)1106
©
Ботев победи с 1:0 Черноморец в мач от втория кръг на Елитната юношеска група до 19 години. Двубоят се игра на стадион "Беркут" в Брестник и бе изгледан от около 50 зрители.

Срещата бе равностойна, като преобладаваха здравите единоборства. В 13-ата минута, след самостоятелен пробив, футболист в "синьо" остана сам срещу вратаря на "жълто-черните" Мартин Димитров, но той улови топката. В 16-ата минута "канарите" направиха атака по десния фланг, която завърши с центриране към Красимир Здравков и той шутира от въздуха, но прати топката в аут. 60 секунди по-късно "акулите" изпуснаха ново добро положение, след като нападател от Бургас остана сам срещу вратаря на пловдивчани, но Мартин Димитров отново запази вратата си суха.

В 21-ата минута възпитаниците на Костадин Видолов стигнаха до отлично положение. Васил Кирков проби от дясно и центрира в наказателното поле на Черноморец, а Краси Здравков стреля мощно от воле, но ударът на футболиста с 21-ви номер мина на сантиметри от гредата. Последваха равностойни минути, в които липсваха чистите голови положения и пред двете врати. Секунди преди края на първата част "жълто-черните" поведоха, след като Васил Кирков центрира от дясно, а футболист в "синьо" прати топката в собствената си врата за 1:0.

Второто полувреме започна с отлична възможност за "канарчетата". Наско Милев бе изведен зад защитата на бургазлии и останал сам срещу стража на "сините" стреля, но вратарят на гостите успя да отрази удара му. В 56-ата минута, след грешка в отбраната на Ботев, футболист на Черноморец остана сам срещу Мартин Димитров, но прати топката покрай вратата. 5 минути по-късно гостите стигнаха до ново добро положение, след като центриране от корнер бе засечено с глава, но топката профуча в страни от вратата.

В 65-ата минута влезлият като смяна Тихомир Маджарски имаше добро положение, след като се възползва от грешка на вратаря на "сините" и се опита да го прехвърли технично, но стреля неточно. До края на двубоя и двата отбора нямаха сериозни положения, а гостите пробваха няколко хаотични центрирания, които бяха отразени от защитата на ботевистите.

Така Ботев записа втора победа от началото на сезона, след като в миналия кръг "канарчетата" се наложиха с 4:0 над Спартак. В следващия кръг "жълто-черните" гостуват на Светкавица в Търговище.

Съставът на Ботев: Мартин Димитров, Никола Марин, Даниел Коков, Петко Ганев, Мартин Атанасов, Валентин Томов (к), Христо Янчев, Атанас Паскалев (82` Борислав Ангелов), Васил Кирков (73`Илиян Кочев), Красимир Здравков (60` Тихомир Маджарски), Наско Милев

Източник: botevplovdiv.bg

Още по темата: общо новини по темата: 50
03.06.2014
26.05.2014
30.04.2014
28.04.2014
07.04.2014
31.03.2014
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: