Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Юношите на Черноморец с победа срещу Чавдар /Етрополе/
Автор: Екип Burgas24.bg 14:05 / 30.03.2014Коментари (0)2219
©
Елитната формация на Черноморец Бургас до 17 години, с треньор Николай Кръстев спечели трудно срещу връстниците си от Чавдар /Етрополе/.Двубоят от 21-ия кръг се проведе на градския стадион в Поморие.

През първата част срещата беше равностойна, като домакините изпуснаха няколко положения. Гостите от Етрополе застрашиха вратата на бургазлии в края на първата част, нo вратарят на Черноморец Петко Пацов спаси вратата си от попадение. Така завърши първото полувреме без голове 0:0.

През второто полувреме двата отбора се опитаха да отбележат ранно попадениe. След няколко пропуска на домакините от Черноморец, гостите от Етрополе завариха защитата на Черноморец неподготвена и при една контраатака откриха резултата. След попадението имаше само един отбор на терена и това беше отборът на Черноморец. 

Треньорът Ники Кръстев бе принуден да смени схемата на игра и това даде резултат. "Акулите" атакуваха, като пресираха своя съперник по целия терен. Главният съдия не отсъди две дузпи в полза на бургазлии.

Логичното се случи в средата на втората част. След едно центриране Антон Атанасов бе повален в наказателното поле и Николай Дамянов реализира неотсъдената дузпа за 1:1. В ответната аката "акулите" направиха пълен обрат. Васил Добрев центрира една топка към Николай Дамянов, той напредна десет метра подаде към Мартин Иванов, който надбяга крайния защитник на гостите и подаде към връхлитащия в наказателното поле Николай Дамянов, който с хубав удар по диагонала прати топката в мрежата за 2:1. 

След попадението гостите от Етрополе се опитаха да изравнят резултата, но до нов гол не се стигна. В края на срещата домакините от Черноморец пропуснаха да удвоят своята преднина.

Със спечелените три точки момчетата на Николай Кръстев имат 38 в своя актив и заемат 5-то място във временното класиране.В следващия кръг "малките акули" гостуват на Черно море във Варна. Двубоят е на 5 -ти април от 15:00 часа.

Още по темата: общо новини по темата: 50
03.06.2014
26.05.2014
30.04.2014
28.04.2014
07.04.2014
31.03.2014
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: