Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Дамянов: Трите точки срещу Локо ще бъдат чудесен завършек на седмицата
Автор: Екип Burgas24.bg 14:51 / 22.08.2013Коментари (21)2040
© neftochimic.com
Старши треньорът на Нефтохимик Валери Дамянов сподели пред журналисти днес, че най-вероятно ще направи промени в стартовата единайсеторка на Нефтохимик в мача срещу Локомотив Пловдив. Наставникът на шейховете отново заяви разочарованието си от тежката загуба срещу ЦСКА и повтори максимата си, че футболистите трябва да променят манталитета си, за да печелят мачовете на отбора.

И в двубоя с Черноморец,, и в този със Славия, както и в последния срещу ЦСКА Нефтохимик е показал една плахост и неувереност в определени моменти от срещата. След мача на Българска армия Дамянов заяви, че е разговарял поотделно с всички футболисти, като се е опитал психически да ги мотивира да не повтарят грешките си.

За съперника Локо Пловдив опитният наставник на Нефтохимик заяви, че това е един стойностен и добре представящ се отбор, със силни чужденци. Дамянов е запознат със схемата на игра на пловдивчани като е изгледал всички техни мачове изиграни до момента.
"Въпреки сериозния съперник ние излизаме за победа, а трите точки в мача утре, ще бъдат един чудесен завършек на седмицата - каза Дамянов.

Треньорът заяви още, че двама футболисти са на проби в отбора на Нефтохимик, но дали ще се стигне до предложения за контракти е все още рано да се каже. Всичко зависи от това как двамата ще се впишат в колектива и какви качества ще покажат в тренировките на отбора. Единият от двамата футболисти е вратарят Петър Денчев, а другият - бившият халф на "Светкавица" Търговище Цветан Илиев.

През паузата в първенството Валери Дамянов иска отборът да изиграе поне три контроли. От една страна по този начин Нефтохимик няма да губи ритъм, а от друга спарингите ще се използват, за да се опитат различни игрови схеми и да се тестват новите играчи в отбора.

Още по темата: общо новини по темата: 12
27.08.2013
23.08.2013
23.08.2013
23.08.2013
23.08.2013
22.08.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И аз мисля, че резултатът ще бъде 1:1, но не защото мачът е уреден, а защото са с равни възможности. Локо-то може би са една идея по-добри, но Нафтата ще компенсират с домакинското предимство.
+4
 
 
Големи разбирачи тука, гледам и от Пловдив са много активни. На кой още не му е ясно, че в който са парите там са успехите и победите? Всичко е останало е фенска вяра, любов и тръпка - което реално е най-якото на този спорт.
на 23.08.2013 г.
+1
 
 
Пич, много уважавам Ботев и Феновете му, братовчедите ми са пловдивчани, ходил съм на мачове като малък, ама нещо твърденията за това как уреждаме мач с Локо Пд леко ми бъркат в червата. Вие с Любимец уговорили ли бяхте нещо? Или с Литекс ? Не звучи много приятно, нали ?Правим какво можем за да оцелеем в шах сме от почти 10 години и ако паднем ще е заради футбола, който играем, а не заради парите, които са ни броили. Не стигнахме дотук защото продаваме, мислех че точно Вие ще го разбирате най-добре това. Ако има каквото и да е уговорено - ония лудите дето и ЦСКА надвикаха на "Народна армия"щяха да са запалили стадиона вече.Това , че си викаме "Българи - юнаци !" по стадионите далеч не дава право, на който и да е фен на Ботев да обяснява за уредени мачове на Нефтохимик. Това, че сме без пари и че сме 5 пъти по-малко от вас не променя факта , че досега не сме цепили на някой басма и че никога няма да го направим !
+4
 
 
Успех на дизелите.Дано циганите се върнат разочаровани.
-3
 
 
Сто процента уреден мач . Хикс с голове 2-2 и Коку динята осигурява месеци живуркане и нови тото успехи.
0
 
 
Лошото е, че и двата отбора са доста зле. Естествено нашият е може би най-зле от всички в А група, но се вижда, че с желание и помощта на публиката нещата понякога стават. Щом успяхме да се възродим и да изстрадаме това завръщане вече вярвам, че всичко ще се нареди. Само остава да текне кранчето с парите...някак си, отнякъде... НААА СТАДИОООНА ВСИЧКО Е ЗЕЛЕНО
на 22.08.2013 г.
-1
 
 
Определено сме аутсайдери в мача, все пак Пайнер рекърдс са си пайнер рекърдс, но винаги ми е било забавно когато някой е 100% убеден в победата. Дано се получи хубав мач.
-2
 
 
Валери, Валери, на теб не ти ли казаха как ще завърши мача, че се правиш на умник.
-5
 
 
Отиваме отнасяме ги с 3-4 гола и кой от къде е.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: