Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Сурови санкции за Нефтохимик и Локомотив
Автор: Екип Burgas24.bg 20:04 / 27.08.2013Коментари (36)2976
© Bulphoto
Сурови санкции отнесоха отборите на Нефтохимик и Локомотив (Пловдив) от ДК към БФС. Както е известно двете агитки се биха по време на двубоя между двата тима в Бургас, завършил с победа на "черно-белите".

Бургазлии отнесоха 5000 лв. глоба и са лишени с 1 мач от домакинство. Пловдивчани ще олекнат с цели 7000 лв. и ще играят следващото си домакинство срещу Локомотив Сф без публика.

Решение на ДК от 27.08.2013 г.

ПО ДОКЛАД ("А" ФГ)

За хвърлени предмети, опасни за здравето, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А - предложение 3 - ДК налага на ПФК "Нефтохимик" /гр. Бургас/ имуществена санкция в размер на 3000 лева.

За масово сбиване между привърженици от двата клуба на трибуните, на основание чл.37, ал.1, т.7, б.Е - предложение 2, ДК налага наказание на ПФК "Нефтохимик" /гр. Бургас/ - лишаване от домакинство за 1 среща и имуществена санкция в размер на 2000 лева.

Задължава ПФК "Нефтохимик" /гр. Бургас/ да възстанови щетите нанесени настадион "Лазур" в гр. Бургас, съобразно чл. 38, ал.1 от ДП на БФС.

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 - ДК налага на ПФК "Локомотив" /гр. Пловдив/ имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За хвърлени предмети, опасни за здравето, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А - предложение 3 - ДК налага на ПФК "Локомотив" /гр. Пловдив/ имуществена санкция в размер на 3000 лева.

За масово сбиване между привърженици от двата клуба на трибуните, на основание чл.37, ал.1, т.7, б.Е - предложение 2, ДК налага наказание на ПФК "Локомотив" /гр. Пловдив/ - лишаване от домакинство за 1 среща и имуществена санкция в размер на 2000 лева, на основание чл.37, ал.1, т.21 се заменя "лишаване от домакинство" със забрана за игра пред публика.

Задължава ПФК "Локомотив" /гр. Пловдив/ да възстанови щетите нанесени настадион "Лазур" в гр. Бургас, съобразно чл. 38, ал.1 и 5 от ДП на БФС.

Още по темата: общо новини по темата: 12
23.08.2013
23.08.2013
23.08.2013
23.08.2013
22.08.2013
22.08.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Буферите лишиха локомотивците да гледат любимият им тим за пореден път.Някой с мозъчен капацитет по-голям от неаполитан би ли обяснил защо.И къде са тръгнали да се бият с превъзхождащи ги фенове.Филмари излезте от филма.
+1
 
 
Олигофрените, които лишават Локо Пловдив от домакинската си подкрепа на Лаута са водени единствено от празното пространство между ушите им! Пловдив не за пръв път страда, заради стотина безделници! Дано по-скоро отделят отново Спортклуб от тези доказани фатмаци!
+2
 
 
Браво пичове, обнадеждавате ме, че в тези форуми няма само "биячи" и "хулигани". Виждате правилно нещата и обвинявате тази тъпаци. Според мен нашата публика също не беше настроена срещу вас. Нямаше нито едно скандиране срещу вас, което мен лично ме изненада много приятно. Но на полувремето се оакаха нещата. Със сигурност има по няколко човека и от двете страни, които са виновни за случката. 100 пъти съм казвал - нека си го правят и те цивилизовано - на поляните, полята или където искат. Защо трябва да лишават норлманият зрител да гледа любимия отбор? И на мен ми писна вече. И сега като дойде следващия мач в Пловдив пак ще има едни закани едни чудесии. Няма ли да измислят други събития за избиване на агресия и комплекси? При такава случка, как да закараш малко дете или жена ти скоро пак на мач?...а забравих...те мачовете са само за пияни нацепени татуирани батки тип хулигани
+2
 
 
Тези боклуци от фракциите организираха боя умишлено, за да накарат Коко да им плаща наказанията. 7 000 лева са много пари в днешно време. Като прибавим и около 15 000 лева, които ще изгубим от наказанието без публика, това са цели 22 000 лева, които можеха да бедат използвани за съвсем други цели, в полза на отбора ни. Но едни и същи хулигани всяка година ни бъркат в бюджета с тези изцепки. Къде е легендата ни, да седне и да се разбере с тези глупаци. Спрямо тях трябва да се вземат някакви мерки, включително и забрана да посещават мачовете ни, както е в Англия. От тях нямаме никаква полза, само вреда. И от БФС направо ни пожалиха, защото на видеото явно се вижда как част от нашата "публика" прескочиха оградата на клетката за гости и се насочиха към тяхната агитка с явното намерение да се сбият. И кой къртеше врати и седалки? Хулиганите от Наполитани и Гот Мит Унс. Но явно, в тази държава няма ред и закони, затова и те си правят каквото си искат. Но защо ще лишават над 5 000 души да посетят мача с Локо Сф? Няма ли най-после да се вземе някакво решение спрямо тези безмозъчни същества? Докога ще продължават да нанасят щети и вреди на клуба ни?
+1
 
 
Безработицата, безпаричието, скапания и несигурен живот в България кара някой младежи да избиват комплексите си на стадиона. Има момчето които екшъна на стадиона ги интересува повече от самия мач.
на 28.08.2013 г.
+2
 
 
Всяка година заради една специална група фенове винаги сме наказани 1 мач без публика. Едно и също нещо всяка година. Явно ще си я караме така и занапред..
+2
 
 
Трябва да си оправите стадиона и да се върнете там, както си е било последните 50 години. Тогава ще можем отново просто да ви игнорираме :) И ще се радваме, че ви има, за да можем, като ви гледаме, на какво приличате да ни е страх да не станем като вас и да си обичаме още повече Нафтата ;)
-4
 
 
еи розовелко аре на село лепилар мазен
+1
 
 
Защо някои фенове се изненадват от това наказание? След като нямало полиция, охраната е поверена на частна фирма, побоят между феновете е допустим, може би!!! Побоищата са нещо мъжко, достойно за гордост и уважение, признание, за тинейджърите, и за умствено по-ограничените зряли мъже, не смятате ли?
на 28.08.2013 г.
+1
 
 
Тих те искам, чернокожец . Купи си буквар or GTFO ! И спри да пишеш в чужди теми...по-точно спри да пишеш като цяло. Първо трябва да се научиш, сещаш ли се.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: