Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Нефтохимик и Локомотив откриват 6-ия кръг на "А" група
Автор: Екип Burgas24.bg 10:38 / 23.08.2013Коментари (49)2385
© Burgas24.bg
Няколко промени се очаква да направи наставникът на Нефтохимик Валерий Дамянов в състава си за днешното домакинство на Локомотив Пловдив. Срещата е първа от шестия кръг на "А" група и стартира в 21:00 часа на стадион "Лазур", а главен рефер е Таско Тасков.

Наставникът на "шейховете" е останал крайно недоволен от представянето на отбраната преди седмица срещу ЦСКА и именно там ще са рокадите. Очаква се мястото на Христо Лемперов в зоната на десния бек да бъде заето от Антон Димитров, а там опция е и новото попълнение Кевин Кулибали.

Колебливото представяне на Георги Хашев на "Армията" също поставя под въпрос титулярното му място в центъра на защитата. Там опцията е друго ново попълнение - Антон Вергилов. Юношата на Левски от две седмици тренира с Нефтохимик и кондиционно е на 100%, но му куца игровата практика. В средата на терена титулярните си места въпреки слабата си игра срещу ЦСКА ще запазят Николай Чипев и Коста Янев. Под въпрос е само участието на офанзивния халф Георги Вълчев, чието място може да бъде заето от Любомир Божинов. По крилата Емануил Манев и Петър Димитров все още не са загубили доверието на треньора.

Съществува вариант по дясното крило да започне Христо Лемперов за сметка на Петър Димитров, който не е така активен в дефанзивен план. За първи път титуляр ще започне юношеският национал Живко Петков, който до този момент бе пренебрегван и мачовете стартираше Васил Калоянов.

Очаква се старши треньорът на Локо (Пд) Александър Станков също да пусне различна титулярна 11-орка за гостуването в Бургас. Специалистът призна през седмицата, че ще остави на пейката доста от опитните футболисти, за да даде шанс на други. Причината е двете поредни загуби на "смърфовете".

С леки болежки са Александър Тунчев и Мартин Камбуров, но те попаднаха в групата. За първи път през сезона в разширения състав е Дани Кики. Голяма е вероятността именно бунтарят да заиграе в центъра на терена, след като в предсезонната подготовка се представи на добро ниво и Станков разчиташе на него. Атаката ще бъде бразилска в лицето на До Кармо и Паулиньо. Партньори на Кики в халфовата линия ще са Георги Стефанов, Лазаров и Н'Диайе.

Двубоят Нефтохимик - Локомотив (Пловдив) ще бъде излъчван пряко по News7.
Още по темата: общо новини по темата: 12
27.08.2013
23.08.2013
23.08.2013
23.08.2013
22.08.2013
22.08.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Честито на жълто зелените приятелки.Познайте кои са цветовете на жълто зеленото.Мирише много мирише лайняни селяни.
-4
 
 
Честито на печелившите който са го играли на точен резултат. 1:3 11 коефицент.
-4
 
 
БРАВО ЗДРАВКО,БРАВО ЛАЗАРОВ!!!!!ЩЕШЕ ДА ОБЪРКАШ ТОТО-то!!!!!
+1
 
 
Навсякъде посрещат черно-белите копачи с : Цигани и к*рви на Левски ! СРАААААМММММ :)))
-2
 
 
Мача е продаден циганите си го купили.
0
 
 
НАВСЯКЪДЕ ВИ ПОСРЕЩАТ С ЕДИН ЕДИНСТВЕН РЕФРЕН!!!!!
+1
 
 
На истинските ботевисти им желая искрено успех и победа срещу Славия, но на другите смешници, където се имат за бултраси .. еми да ви се връща :)
-4
 
 
селтаците от канарбахче големи побратими наизлезоха с нафтата ....хаххаа ...завършени нещастници >>>!!! няма по смешна помашка публика от вас ...дизел, бензин , нафта , газ , ПРАЗ ...0-3 САМОООО ЛОКОООО...!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: