Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Станков: Отговаряме на критиците с резултати
Автор: Екип Burgas24.bg 20:10 / 06.10.2013Коментари (18)890
© Burgas24.bg
"Мачът бе много нервен, с битка по целия терен. Ние самите пропуснахме да успокоим мача с второ попадение още преди почивката, но все пак играхме срещу отбор с много добър треньор и не ни бе лесно.

Все пак благодаря на отбора, че се справи и успя да победи. Смяната на Н'Дайе не бе принудителна, но след това направихме две принудителни и ако до края се бе случило нещо, трябваше да доиграем мача в намален състав.

Има много критици и негативно настроени към нас хора, но въпреки проблемите ни смятам, че се справяме. Натрупахме и точки, отговаряме на критиците с резултати", бе коментарът на Александър Станков след победата над Черноморец в Бургас.

Още по темата: общо новини по темата: 11
08.10.2013
07.10.2013
06.10.2013
06.10.2013
06.10.2013
04.10.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Добро включване на новото попълнение Аймен .Дано продължава развитието си. Изглежда добро попълнение.....
-2
 
 
не се правете на жалтурци в потури...ами трябва да се радваме че сме на 3 точки от 2 в класирането...явно парвенството е слабо според критиците...
0
 
 
СТАНКОВ НЕ СЕ ПРАВИ НА ГОЛЯМ БЕ ? КАКВО НАПРАВИ ТОЛКОВА ? НИЕ ПРОСТО СМЕ ПО ДОБРИЯ ОТБОР И БЕЗ ТИ ДА БЕшЕ ТАМ ТОЗИ МАч ГО ВЗИМАХМЕ
-2
 
 
в момента ни липсва малко завършек за гол. Станков се справя много добре. Ние сме в челното класиране . Вижте кои отбори са след нас.Трябва да сме благодарни на г-н Динев и ръководството!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 06.10.2013 г.
+3
 
 
Тоя би и навири гребена.
-2
 
 
А бе ти добре отговаряш на критиките, ама маожеш ли да ми кажеш кога Локо ще започне да играе красив футбол? Защото това ,което ни предлате е футбол,който съм гледал по В групите преди години.
+1
 
 
Браво Станков!!!! Днес направи страхотни смени...Ндаъе днес беше мисловно изван стадиона....5 отиграванийа И 4 грешки....а другите смени бйаха принудителни...дано не са сериозни...а критиците трйабва да се научат да малчат И да ходйат на стадиона а не да чоплйат семки тука пред цомпа...И да разйаснйават налйаво И надйасно колко са велики тренери...1.сигурен сам че никога не са стапвали на зеленийат килим И 2. нйамат необходимийат лиценз да бадат тренери...
+6
 
 
Станков...,не говори много и не се прави на голям треньор,ами се стягай и прави състава както трябва,защото до момента супер много те покрива късмета,с тия дървета дето почваш всеки мач!Обаче идват много сериозни мачове тепърва за определяне на зоната в която ще играе отбора през втората част от малоумния план на БФС! Така че не се открехвай много защото и тия новите където ги налагаш нещо не ми се виждат много читави!Ще гледаме и ще видим,но са мен ти си оставаш един посредствен треньор и резултатите досега не доказват нищо в обратен аспект!Да е жив и здрав Марто и все така да го покриват ситуациите,иначе сме жив та*ак!!!
0
 
 
Негативно настроените критици не са към вас хората, а за играта на отбора и специално към теб. Ти от един що годе изигран мач не се възгордявай.
0
 
 
сашо,найден да си ходи заедно с ония двамата,не може да си халф и да не можеш да направиш 2 паса,иначе високите топки ги обира ама за правене на игра не става
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: