Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Херо: Няма да оставя Черноморец, ще се боря докрай
Автор: Екип Burgas24.bg 09:35 / 08.10.2013Коментари (1)1890
©
Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо обяви, че не е напуснал клуба и няма намерение да го прави. Той за пореден път пресече мераците на Левски, като заяви, че няма как да поеме "сините".

"Не съм подал оставка и няма да подавам. Не съм страхливец и ще се боря докрай. Няма да оставя Черноморец. Ако съм искал да отида в Левски, щях да го направя. На няколко пъти имах възможност за това, но няма да се предам и оставам в Черноморец. Ще се опитаме да се спасим. Виждате, всеки полусезон сглобяваме нов състав. Оцеляваме благодарение на продажбите и Митко Събев. Човекът помага, но е трудно", категоричен бе опитният специалист.

"На терена съм готов да се боря, но извън него няма какво да направя. Във всеки мач съдиите ни ощетяват, и то сериозно. Хайде да не казвам какво мисля за тях, защото пак ще ме глобят. Видяхте какво стана с Локомотив. В 4-ата минута ни вкарват гол от засада. После 90 процента от спорните положения са в тяхна полза. И така е във всеки наш двубой от началото на сезона. Няма да си променя мнението за съдиите. Явно много хора искат да изпаднем", добави Херо, цитиран от "Тема спорт".

"Това за оставката е поредната интрига. Казах, че нещо трябва да се промени. Ние сме млад отбор и допускаме грешки. Липсват ни опитни футболисти. На терена ще се борим, но ако съдиите продължат да ни ощетяват във всеки двубой, няма какво да направим. За загубите ни колкото сме виновни ние, толкова са виновни и те", завърши Димитров.

Още по темата: общо новини по темата: 11
07.10.2013
06.10.2013
06.10.2013
06.10.2013
06.10.2013
04.10.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Черноморец търси изравняване на серията с Балкан в полуфиналите на НБЛ
Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Инспектираха "Арена Бургас"
Италиански клуб покани футболен талант от Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: