Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Черноморец загуби от Ботев /Гълъбово/ в контрола на стадион "Лазур"
Автор: Екип Burgas24.bg 20:51 / 10.10.2014Коментари (0)1796
©
Отборът на Черноморец Бургас загуби с 0:2 от Ботев /Гълъбово/, в контролна среща играна на стадион "Лазур". Спарингът трябваше да бъде неофициален дебют за новия наставник на бургазлии Неделчо Матушев. Той обаче не бе на резервната скамейка, а изгледа мача от ложата. Наставления от резервната скамейка на бургазлии даваше помощник треньорът Николай Кръстев.

През първото Черноморец бе по-активният тим на терена и определено може да съжалява, че не отбеляза гол. В началото на срещата Милен Танев можеше да порази целта, но изстрелът му беше отразен от стража на гостите.На два пъти от изгодни позиции пропуски направи Деян Христов. В 18-та минута изстрелът му от близко разстояниe мина покрай лявата греда на гостите, а 15 минути по-късно не успя да порази целта и след удар с глава. Пропуски за Черноморец направиха още Даниел Стоянов и Ивайло Петров.

През втората част бургазлии отново направиха няколко пропуска. В 47-та минута Ивайло Петров беше изведен срещу вратаря, но отново стражът на гостите показа чудесен рефлекс и изби в ъглов удар. Малко по-късно Искрен Писаров също пропусна чудесна възможност за гол.

В средата на второто полувреме, Милен Танев можеше да открие резултата, но изстрелът му от пряк свободен удар срещна стената. В 67-та минута Деян Христов направи най-големия проспуск за своя тим, след като пропусна дузпа, вратарят на гостите спаси и проблемите за "акулите" не спряха до тук. Само 5 минути по-късно Мартин Иванов, който се появи като резерва за Черноморец, извърши нарушение в наказателното поле за което получи жълт картон и реферат посочи бялата точка.

Диков от състава на Ботев /Гълъбово/ откри резултата, пращайки топката неспасяемо в горния десен ъгъл на врата на Николов. В 80-та минутa Ботев си гарантира успеха, след като Тилев изпълни по прекрасен начин свободен удар от дъгата на наказателното поле пред вратата на бургазлии и оформи крайният резултат в срещата.
Още по темата: общо новини по темата: 89
07.05.2015
02.05.2015
30.04.2015
22.04.2015
19.04.2015
17.04.2015
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: