Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Киряков: Ако трябва ще освободим всички футболисти, но трябва да се спасим от изпадане
Автор: Екип Burgas24.bg 18:23 / 31.10.2014Коментари (2)2068
©
Прокуристът на бургазлии Пламен Киряков е застанал плътно зад гърба на новият наставник на Черноморец Неделчо Матушев

Ръководството смята да направи пълна чистка в отбора през зимната пауза, като шефовете са на мнение, че "акулите" могат да се спасят от изпадане, но само с нови футболисти.

Под прицела на треньорското и спортно-техническото ръководство са попаднали всички футболисти, без един. Неделчо Матушев е доволен единствено от старанието и играта на Деян Христов

Въпреки, че таранът прави сериозни пропуски, наставникът държи на всяка цена той да остане в отбора, като около него ще се гради и новият състав.

След 11 изиграни кръга, "акулите" имат едва 4 точки в актива си - от 4 равенства, без нито една победа. Така, Черноморец отново ще трябва да изгражда нов отбор.

Бившият наставник Тодор Киселичков започна сезона като треньор на бургазлии без нито един футболист. Всички, които в момента играят, бяха привличани по време на предсезонната подготовка.

Киряков също e изключително недоволен от футболистите и e на мнение, че е необходима мащабна селекция през зимната пауза.

"Ако трябва ще освободим всички футболисти, но трябва да се спасим от изпадане. Целта пред отбора е оставане в "Б" група. Според Киряков обаче тази мисия е почти невъзможна да бъде изпълнена с наличния потенциал. Последните мачове от есента ще бъдат решителни за футболистите. Само който заслужи доверието на треньора Неделчо Матушев, той ще остане", заяви Пламен Киряков, цитиран от Фейсбук страницата на "акулите".

В следващия 12-и кръг от първенството на "Б" група, отборът на Черноморец приема тима на Добруджа на стадион "Лазур". Двубоят е в неделя от 14:30 часа.

Още по темата: общо новини по темата: 89
07.05.2015
02.05.2015
30.04.2015
22.04.2015
19.04.2015
17.04.2015
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 01.11.2014 г.
+1
 
 
Напълно съм съгласен да се махнат всички които не стават за нищо. Да се започне от Събев и Киряков! Те съсипаха Бургаския футбол! Лакомите им задници унищожават всичко в стремежа им за пари. Отрязаха ги от ст.Черноморец и сега доунищожават Черноморец. Господ забавя, но не забравя!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: