Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Черноморец записа първи успех в официален мач през 2015 година
Автор: Екип Burgas24.bg 08:32 / 22.03.2015Коментари (0)1637
© Пресслужба Черноморец
Отборът на Черноморец Бургас записа първи успех през 2015 година в официален мач. "Акулите" се наложиха с 2:1 над тима на Пирин /Разлог/ в двубой от 19-ия шампионатен кръг на "Б" футболната ни група, игран на стадион "Лазур".

Двубоят беше равностоен в първите 15 минути, с лек превес в полза на гостите от Пирин /Разлог/. След 20-та минута домакините от Черноморец изравниха играта, като след това бяха по-активният отбор, който търсеше попадението.

В 25-та минута Илиян Чавдаров от състава на гостите излезе сам срещу стража на бургазлии Янко Георгиев, нo опитният вратар улови кълбото. 

В 30-та минута домакините от Черноморец откриха резултата. След изпълнение на ъглов удар от Милен Танев, топката беше изчистена на дъгата на наказателното поле от бранителите на Разлог. Кълбото попадна в Реян Даскалов от състава на Черноморец, а той подаде към Иван Стоянов на дъгата на наказателното поле. Бранителят на "акулите" изведе по отличен начин крилото Борислав Борисов, който се оказа непокрит в лявата част на наказателното поле на Пирин и с плътен удар по диагонала откри резултата.

Осем минути по-късно изстрел от въздуха на Даскалов мина високо над напречната греда. Пет минути преди края на полувремето Черноморец удвои своята преднина. След контраатака на гостите от Пирин /Разлог/, десният бранител на "акулите" - Стойчо Атанасов изчисти високо кълбото, което попадна в Даниел Стаматов. Той върна назад към Реян Даскалов, който със силен пас по въздух в другия край на терена изведе по блестящ начин капитанът на бургазлии Деян Христов. Терминаторът напредна с топката, успя да залъже бранител в наказателното поле, след което си вдигна кълбото на другия крак и с топовен изстрел от воле прати топката неспасяемо в долния десен ъгъл на вратаря на гостите Деян Вълчев. Така завърши и първото полувреме 2.0 в полза на Черноморец.

През второто полувреме домакините от Черноморец продължиха да доминират, но намалиха оборотите предвид това, че в петък им предстои още един важен сблъсък с тима на Ботев /Враца/.

В 60-ата минута бранител на гостите отби удар на Реян Даскалов с ръка в наказателното поле, но главният съдия Димитър Андреев от Кърджали подмина ситуацията и не отсъди явна дузпа в полза на бургазлии.

В 70-та минута хубав пробив на Алиш Кальонски, който центрира към Деян Христов, но тиранът не можa да засече кълбото.Седем минути по-късно в 77-та минута, гостите от Пирин /Разлог/ успяха да намалят резултатa.

След разбъркване в наказателното поле на "акулите" най-съобразителен се оказа резервата Борис Кондев, който се появи през второто полувреме и след разбъркване и рикошет, топката се озова в мрежата на Янко Георгиев, фиксирайки крайният резултат 2:1.

В последната минута на двубоя, гостите можеха да изравнят след свободен удар, но кълбото мина встрани от бургаската врата.

След спечелената победа, отборът на Черноморец вече има 16 точки в своя актив, като идният петък /27-и март/ приема тима на Ботев /Враца/.Двубоят е от 15:30 часа на стадион "Лазур".
Още по темата: общо новини по темата: 89
07.05.2015
02.05.2015
30.04.2015
22.04.2015
19.04.2015
17.04.2015
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: