Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Херо и ръководството на Черноморец Бургас се притесняват от съдията
Автор: Екип Burgas24.bg 17:19 / 04.11.2008Коментари (0)1076
© Burgas24.bg
Ръководството на Черноморец Бургас изрязи безпокойството си от съдията, назначен за дербито с Левски - Николай Йорданов. Шефовете на "акулите" заявиха, че са учудени от поставянето на този съдия за такъв оспорван мач. Йорданов бе наказан след съдийството си на Сливен - ЦСКА, а в последния кръг от отсъжданията му се оплакаха Локо Мездра. "Акулите" недоумяват как при положение, че не се играят други срещи, може да бъде назначен такъв съдия за толкова важна среща, при положение, че дори след наказанието си, Йорданов продължава да свири неубедително. От Черноморец Бургас заявиха още, че очакват поне 10 000 души на Лазур за срещата и се надяват съдиите да не причинят недоволство и безредици сред темпераментните фенове.

Старши треньорът на клуба - Димитър Димитров също изрази своите притеснения от рефера Николай Йорданов в ефира на спортно шоу Гонг.

„Притеснявам се от съдията. Този рефер беше наказан за Сливен - ЦСКА, онзи ден на Литекс и Локо Мз също се представи неубедително. При положение, че всички съдии са свободни не знам защо се назначава този съдия, който не се намира в най-добрата си форма и състояние, за да му се възложи такъв мач. Знаете отношението на надзорника на съдиите към нашия клуб и за това ние сме потърпевши от съдиите", коментира Димитров.

Той изрази своето съжаление, че няма да бъде на резервната скамейка. „Най-много съжалявам, че съм наказан незаслужено. В единствения случай, в който съдия призна, че не съм репликирал, даже Апелативната комисия нямаше желание да погледне записа. Като знам какво отношение има един човек към мен и който се стреми да ми отнеме лиценза, да ме накаже и да ме линчува дори, само и само да задоволи своето его, не съм изненадан от това, което става", сподели още Херо.

Бургаският специалист каза още, че очаква труден и тежък мач срещу Левски. „На фона на игрите имаме потенциал да го спечелим. Левски има добър потенциал. Като качество и съдържание на играта показваме по-добри игри от Левски. Проблемът ни е в последната фаза, вкарването на гола. За голямо нещастие изтърваваме много положения", каза още Димитров.

„Ще гледам мача от трибуните. Иван Цветанов ще се справи с мача. Ние мача го проиграваме предварително. Знаем какво трябва да се направи при един или друг резултат. Сценарият се прави предварително", разкри Димитров.

Още по темата: общо новини по темата: 12
05.11.2008
05.11.2008
05.11.2008
05.11.2008
04.11.2008
04.11.2008
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: