Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Футболният фен, нападнал наша журналистка, си призна: Ритнах я, защото ме ядоса!
Автор: Екип Burgas24.bg 09:33 / 11.09.2016Коментари (2)2827
©
В това, което разказва Стиляна Божидарова, има съвсем малка истина. Тя ме ядоса, хвърли цигарата си по мен, затова я ритнах през хората. Това заяви за "Събуди се" по Нова тв фенът на "Нефтохимик", който нападна репортер на Burgas24.bg с ритници в корема.

"3-годишният ми син ми беше до мен. Тогава я ритнах през хората, за да защитя честта си пред него. Това е истина", разказа Манол Петров.

Ситуацията се разиграла посред бял ден пред очите на десетки свидетели на стадион "Лазур" в Бургас. По думите на Божидарова, 120-килограмовият мъж я съборил на земята и започнал да я рита в корема заради неин репортаж в Burgas24.bg.

Във въпросната статия тя пише за футболист на "Нефтохимик", който е причакан и бит от фенове веднага след загубата на отбора от "Ботев " (Гълъбово).

"Стана най-немислимото. Бях съборена на земята и ритана с всичка сила в корема", разказва Стиляна Божидарова. Тя сподели, че пие успокоителни.

"Не може да ме унижаваш пред сина ми. Всеки има достойнство", обърна се Манол към нея.

Мъжът се казва Манол и е един от тарторите в агитката на отбора. Работи като охранител в бургаски мол и е стар познайник на полицията. Основно с хулиганските си прояви по време на футболни срещи.

Той е бил задържан за 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда. Законът предвижда лишаване от свобода до 3 години.

Още по темата: общо новини по темата: 24
15.08.2018
13.08.2018
07.07.2017
06.07.2017
01.05.2017
09.02.2017
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 11.09.2016 г.
+6
 
 
Защитил достойнството си, пред сина си, като ритнал жената в корема. Браво. Това не е нормално мислене. Достойнство, момко се доказва по различен начин и на друго място. Не знам на какво ще научиш сина си по този начин. Да е живо и здраво детето, но в други Държави при подобно поведение на родител първо се сезират социалните, след това прокуратура, но тук е абсурдистан - държавата на неограничените възможности, където всеки разчита на юмрука и ритника си...А, ако този индивид беше ритнал дете на друг подобен с такова първично достойнство, дали нямаше да има летален случай ? Така, че органите на реда трябва да са безкомпромисни този път.
0
 
 
Бих искал да погледна показанията и на двамата пред полицията.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: