Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Теменлиев: Черноморец ще е новият шампион на Трета лига
Автор: Екип Burgas24.bg 13:26 / 13.09.2019Коментари (0)1698
©
Вратарят Мартин Теменлиев беше избран за играч на месец август от феновете на Черноморец (Бургас). Опитният страж не само заключи вратата на "акулите" със сигурната си игра, но и бързо спечели доверието на привържениците, които го посочиха за най-добър за изминалия месец с 49 процента от гласовете.

Наградата ще му бъде връчена утре преди мача със Созопол, който е по-специален за Мартин. От една страна той е прекарал известен период от кариерата си в този отбор, а от друга мачът е директна битка за върха в класирането.

Но Теменлиев е уверен, че именно Черноморец ще завърши на върха в крайното класиране и ще си гарантира промоция за професионалния футбол. Начело в класирането в момента е Созопол с 16 точки, следван от Загорец (Нова Загора) с 15 и мач по-малко и Черноморец с 14.

"Представянето на отбора е добро. Разбира се, както аз и всички в клуба сме максималисти и искаме да сме стопроцентови в мачовете. По една или друга причина не се получи за момента, но важен е крайният резултат и той е първото място, в което не се и съмнявам. Черноморец ще е новият шампион на югоизточна трета лига", започна Теменлиев.

"Първо искам да благодаря на всички привърженици на Черноморец за това, че ми гласуват толкова голямо доверие и за подкрепата им по време на мачовете. Чувството да те подкрепят и оценят за такъв кратък период от както съм в отбора, е страхотно, каза Мартин на въпрос дали е изненадан, че публиката е избрала точно него като най-постоянен.

Вратарят, който има сериозен опит във всички отбори в региона, оценява и момента, в който играе за най-стария клуб в региона. На въпрос как се чувства в един 100-годишен клуб, чийто треньор е легенда не само за Бургас, но и за целия български футбол, той казва:

"Специално! Това е точната дума, когато излизаш, тренираш и играеш мачове на този стадион. Разбираш, че мястото му не е при аматьорите. Тук има прекалено много история, много легенди, които са помогнали на българският спорт и определено си пожелавам по най-бързия начин Черноморец да се върне там където му е мястото, а именно при най добрите.

За нашият старши треньор Радостин Кишишев каквото и да кажа ще бъде малко. Знаем какво е постигнал. Всяко малко дете си мечтае да играе на Острова и за националния отбор. Има големи успехи като футболист, не се и съмнявам че ще постигне още повече и като треньор. Целият треньорски щаб заедно със Слави Костенски и Венко Димов са големи професионалисти, които са отдадени на Черноморец.

"Интерес от Черноморец към мене имаше още миналият сезон. Бях провел няколко разговора с треньора Кишишев и треньора на вратарите Венко Димов. Видях, че има голяма абиция в клуба и веднага се разбрахме, но по това време бях ангажиран все още с отбора на Поморие.Радвам се че сега съм тук, завърши Мартин Теменлиев.
Още по темата: общо новини по темата: 15
08.05.2020
24.04.2020
17.02.2020
13.01.2020
28.11.2019
26.11.2019
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: