Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Созопол загуби с 2:5 от елитния Берое в контрола
Автор: Стойчо Генов 11:30 / 10.10.2020Коментари (0)945
"Берое“ се наложи с категоричното 5:2 над "Созопол“ в контролна среща, играна на Спортна база "Берое“. Играчите на Димитър Димитров владееха инициативата през целия двубой и спечелиха напълно заслужено. В проверката не взеха участие играчите, ангажирани с националните си тимове – Александър Цветков, Кукула, Стив Фуртадо, Ибрахима Конте и Гаюс Макоута.

Берое“ притисна съперника още в първите минути, а първата сериозна опасност дойде след изпълнение на корнер в 5-та минута. Минчев центрира, а ударът на Динков с глава срещна напречния стълб на вратата.

Гостите обаче първи излязоха напред в резултата, след като Цветослав Тодоров се възползва от грешка в защитата и прати топката в мрежата с удар от наказателното поле.

Последваха минути на сериозен натиск за "Берое“ и куп създадени положения, които обаче бяха спассени от стража на гостите.

Изравнителното попадение дойде в 37-та минута, когато Минчев изведе чудесно Еривалдо, а той не сбърка, останал сам срещу вратаря на "Созопол“ – 1:1.

Две минути преди почивката Минчев намери Бакалов в наказателното поле, а той копна чудесно за Октавио. Бразилецът не сбърка при удара си с глава и даде преднина за своя тим – 2:1.

"Берое“ получи право да изпълни дузпа в 53-та минута, след като играч на гостите игра с ръка след удар на Ангелов. зад топката застана Бакалов, който покачи на 3:1.

Десет минути по-късно "Созопол“ успя да намали резултата. При добра атака за гостите топката достигна до Гюзелев, който реализира с удар от наказателното поле – 3:2.

Само две минути по-късно обаче преднината за "зелено-белите“ бе отново увеличена. Минчев центрира от корнер, а Фал се извиси във въздуха и прати топката в мрежата след удар с глава – 4:2.

Крайният резултат бе оформен в 88-та минута, когато Василев асистира на Стоянов и той се разписа с удар в далечния ъгъл.
Още по темата: общо новини по темата: 18
02.04.2022
09.02.2022
10.01.2022
23.11.2021
03.06.2021
06.04.2021
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: