Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
"Шейховете" вече и с официален превозвач, гледат смело напред
Автор: Екип Burgas24.bg 16:16 / 26.01.2010Коментари (11)3932
© Burgas24.bg
Георги Алексиев е един от футболистите, които се завръщат в Нефтохимик, след като прекараха един полусезон в Поморие
На днешната пресконференция, ръководството на Нефтохимик се похвали, че вече има официален превозвач. МБус ще организира пътуванията на отбора. Освен тях за спонсори са привлечени Бългериан Пропъртис и Домостроене Бургас. Основен спонсор на тима остава Евробилдинг Инженеринг.

Уговорени вече са контроли с отборите на Несебър, Черноморец-Поморие, Спартак-Варна и Русокастро. Датите и часа на провеждане още се уточняват и ще бъдат оповестени в близките дни.

Основен акцент на днешната пресконференция беше възстановяването на детско-юношеската школа към клуба като селекцията ще започне в началото на март след мащабна кампания до тогава. Целта е привличането на близо 300 деца, които да тренират в различните възрастови групи. Това и изграждането на база в рамките на града, подходяща за нормален тренировъчен процес е основата, върху която ще стъпи ФК Нефтохимик 1986 при изкачването си в групите.
Паралелно с изграждането на школата и със съдействието на училищните ръководства в гр. Бургас се планира и формирането на групи от деца от различните възрасти, които желаят да тренират футбол. Тренировките ще са свободно-избираема подготовка, провеждани от учителите по Физическо възпитание по места под наблюдението на треньорите на ФК Нефтохимик 1986.

"Като социално-ангажирана компания Евробилдинг Инженеринг ООД иска да даде възможност на децата на град Бургас да се развиват и да им предложи добра алтернатива за бъдещо развитие. Ние вярваме, че Нефтохимик е кауза и футболен феномен и не парите са водещи при възраждането му. Нефтохимик е любовта и подкрепата на бургазлии, чистота и истинското футболно майсторство", заявяват спонсорите на тима.

"Затова се залага на изграждането на детско -юношеска школа и осигуряване на материална база. След осигуряването на материалната стабилност на клуба всички средства, които евентуално ще бъдат дадени от Община Бургас в знак на съпричастност към един от най-големите си отбори ще бъдат вложени именно в развиването на добра школа, поддръжката и експлоатацията на тренировачни бази и терени", казаха още от ръководството на Нефтохимик.

Предстои отварянето на фен магазин за привържениците на "шейховете", от където ще могат да се сдобият с оригиналните екипи на клуба и други клубни материали. Официално стартира и нов website на клуба www.neftochimic1986.com и форум към него, където всеки може да се запознае с играчите, треньорите, да получи актуална информация от клубното ръководство. "Разчитаме на една добра комуникация и успечно сътрудничество с добре организираните фенове на Нефтохимик", заявиха от клуба.

В дългосрочен план ръководството предвижда успешно завръщане на клуба в професионална „Б" футболна група до 2 години и 4 години до елитната "А" група.

Бяха представени и шестимата нови футболисти в тима:
- Жулиен Парушев /полузащитник/ - юноша на клуба, последно играл в ПФК Поморие.
- Антонио Тодоров / нападател/ - юноша на клуба, последно играл в ФК Странджа-Металург.
- Светослав Козаров /нападател/ - юноша на клуба, играл в ПФК Поморие.
- Георги Алексиев - /полузащитник/ - юноша на клуба, последно играл в ПФК Поморие.
- Костадин Джамбазов/ защитник/
- Милен Христов /полузащитник/ - бивш футболист на Нафтекс, последно играл в Светкавица-Търговище.
Още по темата: общо новини по темата: 17
20.02.2010
12.02.2010
10.02.2010
05.02.2010
02.02.2010
29.01.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
хора плс кажете ми от колкочеса започва контролата нефтохимик-несебър в поморие пишете ми
0
 
 
ШАРАНИТЕ се пръскат през люспите от яд! Яд ги е, че любовта към НЕФТОХИМИК се усеща навсякъде! Яд ги е, че не техният отбор е СИМВОЛ НА БУРГАС! Яд ги е, че те си имат само един изкуствен отбор с една студена рекламна политика! Яд ги е на себе си, че няколко селски тариката редовно им го подават, ама те си траят и безмълвно го поемат! Яд ги е, че играят на чужд стадион, макар и пребоядисан! Яд ги е, че си остават цигани, макар и със сини шалчета! Сами сте си виновни ШАРАНИ! Както се казва "Всеки ШАРАН да си знае гьола"!
0
 
 
"че Нефтохимик е кауза и футболен феномен и не парите са водещи при възраждането му. Нефтохимик е любовта и подкрепата на бургазлии, чистота и истинското футболно майсторство", заявяват спонсорите на тим" ХАХАХАХАХАХА ТЕЗИ АКЪЛ чЕ НЯМАТ ГО ЗНАЕМ АМА ЗАщО ГО ПОКАЗВАТ НАВСЯКЪДЕ
0
 
 
а шараните сини смърдят....
0
 
 
абе тука ми говорят шараните за автобуси.. коя фирма била смешна, коя не :) аз също ще ви кажа нещо за автобуси като сте я зачекнали темата хахаха... вие кога сте били един автобус на гостуване? НИКОГА - това е отворът :) нали за автобуси искахте да си говорим? хахахаха
0
 
 
много добри новини за любимия отбор :)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Черноморец отстрани Левски в плейофите на НБЛ
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: