Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Димитър Стойчев се разбра с ръководството, продължава като старши-треньор
Автор: Екип Burgas24.bg 12:10 / 01.07.2010Коментари (3)3432
Димитър Стойчев и ръководството на Нефтохимик изгладиха всички неразбирателства помежду си и легендарният за Бургас специалист ще продължи да води тима и през новия сезон. За това увериха от ръководството на тима специално за читателите на Burgas24.bg.

"Постигнахме договорка и Димитър Стойчев ще продължи да бъде старши-треньор на Нефтохимик. Няма да влизам в подробности около случилото се, мисля че това което сме си казали сме го уточнили категорично и всичко е зад гърба ни," заяви изпълнителният директор на тима Благомир Митрев.

След като до снощи Стойчев бе уволнен, днес се очакваше тренировката да се води от Георги Чиликов и Ганчо Евтимов. Днес Стойчев обаче изведе Нефтохимик за първата тренировка на тима за новия сезон. Двамата ще му бъдат помощници, като Чиликов ще бъде играещ треньор. Дражо Стоянов остава треньор на вратарите.

Днес тренираха над 30 футболисти. До една седмица групата ще бъде свита до 26-27 души, които ще заминат на лагер след 19-и юли Кошарица. Новите футболисти, които се появиха са ветеранът Малин Орачев, Бончо Николаев от Берое, Сашо Дерменджиев от Гълъбово, Мирослав Радев, Иво Чондревски, Иван Янчев от Поморие, както и други, които тепърва ще бъдат одобрявани от треньорския щаб на тима. Утре ще стане ясна и програмата с всички контроли на Нефтохимик. Първенството в Югоизточната "В" група стартира на 15 август.
Още по темата: общо новини по темата: 15
20.12.2010
31.07.2010
28.07.2010
17.07.2010
13.07.2010
13.07.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ей, хора, стига сме спали и само дрънкаме тука.....искате ли да се съберем сериозна агитка и да протестираме в деня и часа на обжалването на присъдата на ивайло дражев ? знам, че може и да не постигнем нещо, но поне ще дадем началото на някакво гражданско общество.....иначе ще сме мълчаливи съучатници на този убиец и корумпирания бургаски съд белязан от скандала с красьо черния! ако има съгласни, моля пишете! смятам да пиша и да се обадя в господари на ефира.....ако има адвокати, които четат и са съгласни нека ми пишат и да видим какво може да направим от юридическа гледна точка! с неговите камъни по неговата глава! нека не се примиряваме, нека сме активни! ние не сме роби да ни мачкат така! и моля за сериозни отговори - темата е повече от сериозно и може да засегне всеки един от нас! нека се съберем с плакати пред съда, ще поканим и медиите да ни отразят, ще помолим кмета за стачка, няма да се даваме на феновете на нефтохимик - моля ви, съграждани от името на нормалните фенове на черноморец нека бъдем единни, помогнете - това е кауза за бургас, засяга и вас и ВАШИЯ СТАДИОН.....не искам да спекулирам с това, но все пак има връзка! помислете сериозно преди да отречете идеята! нека се обединим най-накрая в името на нещо свято - цената на човешкия живот а той не е по 1 година на човек.....
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: