Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Нефтохимик записа нулево равенство с елитния Видима Раковски
Автор: Екип Burgas24.bg 20:21 / 13.07.2010Коментари (28)4159
© Burgas24.bg
Нефтохимик записа равенство 0:0 като гост в Севлиево на Видима - Раковски в първата си контрола от предсезонната подготовка. "Шейховете" бяха напълно равностойни на съперника си, член на елитната "А" група. В двубоя не играха и някои от основните и най-опитни футболисти в тима, като Милен Георгиев и Митко Трендафилов.

В двете полувремена играха два различни състава, за да може старши-треньорът Димитър Стойчев да изпробва максимално много футболисти. В двубоя имаше повече борба и по-малко голови положения пред двете врати. Нефтохимик игра за пръв път с новия екип Найк, който ще ползва от новия сезон.

"Като за първа контрола играхме много добре. Доволни сме от старанието на момчетата", заяви изпълнителният директор на "зелените" Благомир Митрев за Burgas24.bg. Следващата контрола на Нафтата е в четвъртък с Русокастро от 18 часа в Долно Езерово. След това в събота "шейховете" ще играят и с Несебър, отново в Долно Езерово, но сутринта в 10:30 часа, след което заминават на подготвителен лагер във Ветрен.
Още по темата: общо новини по темата: 15
20.12.2010
31.07.2010
28.07.2010
17.07.2010
13.07.2010
10.07.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 17.07.2010 г.
0
 
 
alabalanica , що не отидеш да си пишеш интерпретативните съчинения в темичките за Черноморец , че ми писна да ти чета псевдо-моралистичните и психологични анализи относно състоянието на другите участници в дискусията . Ако имаш да казваш нещо за отбора казвай го . Недей да определяш кой трябва да се извинява на Балъков и кой не . Успех шарани , чакаме ви в "Б"
0
 
 
хер батката от дойчланд, мисля че трябва да се извиниш за всички глупости по адрес на балъков - вече официално признаха от ръководството на нафтата че така забрана е нямало, а ти написа 10-ина коментара по темата в които го оплю.....мисля че е редно да напишеш едно - ИЗВИНЯВАМ СЕ, ПИСАХ ПРИБЪРЗАНО, ОСТАВИХ СЕ ЕМОЦИЯТА ДА МЕ ВОДИ, ПОДВЕДОХ СЕ ИЛИ ПРОСТО - СЪЖАЛЯВАМ.....каквото и да е е по- добре от това позорно да си мълчиш! иначе се скъсваш да пишеш за бфс, за софиянци, мутри и т.н. а виж какъв пример даваш - мълчиш позорно?! както и да е - успех мазути, чакаме ви по-бързо в елита и всичко сега си зависи само от вас и никой друг!
0
 
 
а тошко киселичков и малин орачев играха ли :ДДД
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: