Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Нефтохимик удари Несебър в контрола
Автор: Екип Burgas24.bg 14:28 / 17.07.2010Коментари (7)3885
© Burgas24.bg
Нефтохимик удари кандидата за елита Несебър с 1:0 в контролна среща, предаде репортер на Burgas24.bg. Единственото попадение в мача реализира ветерана Милен Георгиев през второто полувреме.

Тимът на шейховете излезе с два различни състава през първата и втората част.

"Играхме с различни състави, защото сме в такъв етап от подготовката в който футболистите не могат да изкарат повече от 45 минути на пълни обороти. Доволен съм от физическото състояние на момчетата, но в игровото има още много какво да искам.", заяви специално за читателите на Burgas24.bg наставникът на "зелените" Димитър Стойчев.

Следващата седмица отбора заминава на лагер във Ветрен.

Следващата проверка на тима ще е в сряда, от 18:00 часа на стадиона в Долно езерово срещу Равда. Имало е предвидена контрола и за събота с Раднево, но отборът от "Б" група още не е стартирал подготовка и не е ясно изобщо ще започне ли.

Още по темата: общо новини по темата: 15
20.12.2010
31.07.2010
28.07.2010
13.07.2010
13.07.2010
10.07.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Миньор (Раднево) все пак няма да стартира в професионалния футбол, след като от клуба окончателно се отказаха от намерението да търсят спонсори. Така мястото в Източната Б група остава свободно и от БФС са го предложили на двата 2-и отбора в Източните В групи. Това са Марица (Пловдив) на Югоизток и Разград 2000 на Североизток. Маричани обаче нямат претенции да влизат в професионалния футбол, което означава, че ФК Разград 2000 ще заеме свободното място. От БФС вече са информирали клуба от Лудогорието за възможността, макар това решение да не е оповестено до момента официално. "Нищо не мога да кажа. Нямаме съобщение от БФС до този момент, така че не мога да потвърдя или отрека подобно нещо", коментира за БТА старши треньорът на Разград 2000 Ивайло Петев. За разлика от Марица обаче 3-ият на Югоизток Нефтохимик (Бургас) имаше огромно желание да се включи в професионалния футбол или поне да играе бараж за свободното място с претендент от Североизтока. Бургазлии разбрали случайно за подготвяната рокада и веднага се обадили в БФС, откъдето обаче им казали, че нямат шанс, тъй като заемат чак 3-ото място в своята група. Съдбата на Миньор (Раднево) не беше ясна почти през цялото лято, като клубът най-напред гарантираше участие в Б група, след това обяви отказ, а после пък реши да поднови занимания. Това подхранваше в последните седмици постоянни спекулации за съдбата на последното вакантно място на Изток, а по всичко изглежда, че то ще бъде заето от тима на Разград 2000. (БТА)
0
 
 
Браво момчета, макар и в контролни срещи вече имаме 2 победи над съперници от по горни дивизии.Сто процента съм убеден, че отбора и в момента има класата за "б" група.Дерзайте!
-1
 
 
68 мин. Милен Георгиев автор на гола на НЕФТОХИМИК !!! ЗАВИНАГИ ЗЕЛЕНИИИИ !!!
на 17.07.2010 г.
-1
 
 
О да ! МАЧКАЙ НАФТА ! МАЧКАЙ !!! ...Колко ме е яд , че не отидох , ама няма как - бачкане ... пък 10:30 не е мноо удачен час според мен . Но важното е победата !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: