Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Отложиха решението за домакинствата на Нафтата
Автор: Екип Burgas24.bg 09:59 / 16.07.2011Коментари (5)2056
© Burgas24.bg
Вчера трябваше да стане ясно къде ще домакинства отборът на Нефтохимик Бургас през новия шампионат. До 15 юли отборите от двете професионални футболни нива у нас бяха длъжни да посочат съоръженията, на които ще провеждат срещите си у дома.

В последните две години "шейховете" приемаха съперниците си на терена в квартал "Долно езерово", но след като спечелиха промоция за Източната "Б" група стана ясно, че за да се играят там двубои от професионалния футбол трябва да бъдат направени сериозни подобрения. Другите варианти пред отбора на Димитър Стойчев са да домакинстват на изконния си дом в Бургас, където сега играе Черноморец Бургас или евентуално на градския стадион в Поморие.

Изпълнителният директор на Нефтохимик Благомир Митрев заяви, че решение все още няма, въпреки че вчера изтече крайният срок за заявяване на стадион.

"Все още не мога да ви кажа къде ще играем. Днес би трябвало да ви отговоря официално", сподели Благомир Митрев.

Насрочената за днес контролна среща с отбора на Сливен отпада, поради масово заболяване на играчи на "воеводите". Вместо това бургазлии ще проведат двустранна игра. Митрев призна също така, че в отбора остава досегашният титулярен вратар Емил Данчев. Днес голкипърът е подновил договора си с Нефтохимик.

Източник: gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 35
09.08.2011
08.08.2011
04.08.2011
02.08.2011
29.07.2011
27.07.2011
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Под "изконния" им дом предполагам,че се има впредвид стадиона в Камено или този на Локомотив Бс,за другите стадиони не виждам какви претенции могат да имат,а също така и за годината 1962,когато е създаден отбор,който по закон е обединен(както и доста други отбори по това време) с Черноморец,който става и правоприемник на активите.При положение,че стадион Нефтохимик бил построен за този отбор,не виждам какви претенции може да има отбора от 1981,който по неволя е преместен там,понеже стадиона на Локомотив Бс е трябвало да бъде съборен....Това,че името на двата отбора съвпада,не означава,че има юридическа правоприемственост между тях...Отделно този отбор на Черноморец от създаването си играе на стадион Лазур и също така не може да има претенции към стадион Черноморец,по същата причина изтъкната по-горе.
+1
 
 
ми не иска да ни пусне.. при положение, че на мачове на ч-ц ще има 2-3 пъти по-малко хора отколкото на нашите.. ама то тва е неизбежно, все някога ще играем пак в Бургас.. гаден плужек! :@
+2
 
 
аре пуснете си ги на тяхния стадион бре.....еееее голямо мислене,голямо чудо.кво пречи да играеме и двата отбора там....макар,че ние си имаме стадион.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: