Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Окончателно: Нефтохимик няма да играе на Лазур
Автор: Екип Burgas24.bg 13:43 / 16.07.2011Коментари (37)5054
© Burgas24.bg
Изпълнителният директор на Нефтохимик Бургас Благомир Митрев призна, че преговорите с Митко Събев за използването на тима на стадион "Лазур" в едноименния бургаски квартал са били неуспешни.

Завърналият се в професионалния футбол отбор имаше желание да играе домакинствата си на съоръжението, което преди години бе тяхно, а сега е собственост на президента на Черноморец Бургас Митко Събев.

Ръководителят в тима на "шейховете" не пожела да разкрие причините за провалените разговори, като заяви: "Можем вече официално да кажем, че и през следващия сезон ще играем на стадиона в Долно езерово. Няма да има проблем да сме там, свикнали сме. Ще успеем да направим на време необходимия ремонт, за да може да получим лиценз за "Б" група. Не желая да назовавам причините за неуспешните преговори за стадион "Лазур" ". В двата си сезона във "В" група Нефтохимик посрещаше гостите си именно в отдалечения бургаски комплекс Долно езерово.

По наша информация не само финансовите претенции от страна на Митко Събев са били причината да не се стигне до споразумение за съвместно използване от страна на двата бургаски клуба на модерното спортно съоръжение в морския град.

Също така планираната контрола с турския гранд Бешикташ вероятно няма да се състои заради проблемите, които имат босовете на "черните орли" с властите и обвиненията в корупция.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 35
09.08.2011
08.08.2011
04.08.2011
02.08.2011
29.07.2011
27.07.2011
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Алабаланица ли си малабаланица ли си пореднияя СМЕХУРКО на цаците .Аз съм достатъчно умен и много повече от теб за да не съм фен на най - голямото резилче в Бургаския футбол АЙТОС -ЧЕРНОМОРЕЦ 2. Ако имаш завършен 8 ми клас в което се съмнявам ще ме разбереш. Точно този отбор който сега играе в Долно Езерово е най голямата радост на Бургас .Смехурко Събев фалира бягайте от там докато е време .Мога да ви продам по една фанелка на Нефтохимик от новите на резервния екип . Да се снимате с тях има бяло има зелено има и черно този цвят който на вас най много ще ви отива защото СЪбев почерни хубавия футбол в Бургас ( не се назландисвай бе паляк нестава въпрос за цаците ) .Най голямата радост на Бургас се казва Нефтохимик .
-5
 
 
Пробвайте в Българово като не става във Ветрен. По-добре е от Долно езерово.
+5
 
 
Абе смешни палячовци АКУЛИ МАКУЛИ ли си и оня смехурко АУДИТ . СЪБЕВ фалира и до две години няма да ви има на картата на света . Смешното ви отборче се продава знаетее ли . Лошо препържени ЦАЦИ никога няма да усетите върховното удоволствие от футбола като феновете на Нефтохимик . Вие сте обречени на вечно нещастие .СМЕШЕН СОБСТВЕНИК СМЕШНИ ФЕНОВЕ СМЕШНО ОТБОРЧЕ СМЕШЕНО АЛЧНО ЛАКОМО ТРЕНЬОРЧЕ --------- ИМАТЕ САМО ЕДНО ХУБАВО НЕЩО И ТО Е ЧЕ НИЩО НЕСТАВА ОТ ВАС . ОТБОРА НА БУРГАС СЕ КАЗВА НЕФТОХИМИК .
+1
 
 
А ние къде ще си направим шоуто Приятели ???
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
0
 
 
То и в Поморие не може ,защото пак е на гейчето. Освен ако могат да се разберат с кмета на Созопол ... стадиончето им не е лошо и мисля че може да има лиценз за "Б" група. Нашия кмет също ако се намеси да осигури 4-5 автобуса ще даваме по 3-4лв пътни и още 1-2лв за билети . За 5лв биха се навили да ходят хора на мач на Нефтохимик,а и Созопол е доста по-приятна дестинация от Д.Езерово. Не знам как мислите ,но при положение че гея си е гей това ми се струва най-добрия вариянт засега
+1
 
 
Събев е пълен идиот. Не може да си направи сметката че ако Нефтохимик се върне в Лазур от това ще спечелят всички,включително и Черноморец. И в Долно Езерово Нефтохимик пак ще оцелее,но с тази алчност и безочие той окончателно съсипва и унищожава Черноморец.През новия сезон и малкото хора които все още ходеха на Лазур ще се отдръпнат. Ама на него какво ли му пука за Черноморец,какво ли му пука за Бургас!?
0
 
 
момчета нямали вариант на стадоин черноморец да играеме
+1
 
 
Стадион НЕФТОХИМИК е нашата "обещана земя"!!! Рано или късно ще се върнем там!!! И НИТО СЪБЕФ, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ СПРЕ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: