Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (2)
Нефтохимик върти равен срещу Тунджа Ямбол
Автор: Екип Burgas24.bg 18:50 / 25.07.2011Коментари (27)3648
© Burgas24.bg
Отборите на Нефтохимик и Тунджа Ямбол не можаха да излъчат победител, завършвайки 1:1 в контрола играна в град Трявна.

Бургазлии бяха по-добрия отбор на терена, но завършващите удари на "шейховете" в тази среща им изневеряваха. Ямболийци откриха първи резултата, но Нафтата набързо възстанови равенството с гол на Антон Иванов.

Следващата проверка на Нефтохимик е сряда срещу Видима Раковски в Севлиево от 18 часа.

Още по темата: общо новини по темата: 35
09.08.2011
08.08.2011
04.08.2011
02.08.2011
29.07.2011
27.07.2011
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
е*ахти наглите смешници нито отбора им отбор (изкуствено сформиран тим от чуждестранни немници) нито феновете им фенове (10 човека агитка) нито стадиона им стадион (стадион Нефтохимик) нито школата им школа (школата на Нефтохимик) не си гледат насраните г**ове тръгнали да си мерят п*ш*ите с най-обичания отбор на Бургас еййййй копеленца мръсни ако не беше Нефтохимик сега нямаше да имате "отбор" нямаше да имате "школа" нямаше да имате "стадион" мамичката ви мръсна благодарете се на нас че ви има "вас" нещасници цяла България ви се смее на агитката а вие сте тръгнали да се мерите със силните на деня не ви ли е срам беееееее копеленца мръсни заслужавате да се паднете с нас за купата да ви изкъртим от бой да ви е за урок за цял живот!
+2
 
 
Оставете го да пръска на воля интелекта си, който самият той претендира да има в изобилие. Изглежда, че удоволствието е изцяло негово, ако съдим по активността му. Алабаланица, къде се беше изгубил по време на пролетната серия от мачове без победи на любимият ти отбор, който по ирония на съдбата никога не е стъпвал на стадиона, носещ неговото име? Защо не беше толкова активен и тогава ? Все имаш претенции, че си много умен, че се държиш на положение и си способен да комуникираш нормално с всеки, който е готов на същото, и уж избягваш безсмислените заяждания понеже ти били под нивото: така като гледам в тази тема най-активният участник си ти, и всячески се стремиш да поддържаш разговора в стил "мноу сти прости, ма аз па съм ош' по-прост". До момента делиш първото място с "Човека който спря влака", но си талантлив ветеран и най-вероятно ще го задминеш.
0
 
 
Ей алабаланица ти може да си на 40 но акъла ти е като на 15 годишен дай да не си мерим п*ш*ите бартле защото тук пред всички те предупреждавам ще ти засека IP ADRESS-A ще те намеря и Бургас ще ти се стори тесен! Просто не ми се занимава с глупости за мен ти си един пълен нещастник, някакъв комплексар кадето може да бъде мъж единствено и само във виртуалното пространство теб сигурно и жена ти не те има за мъж бе братле ходи да пасеш патките и не се занимавай с нас защото ще съжалаваш, казвам ти го директно може да не сме някъква кой знае колко голяма сила но в Бургас сме едно голямо зелено общество а в сръвнение с нас, вие сте нищо и никои вие сте 10 човека знам ви по имена само тебе не те знам но не е трудно да разбера кой си затова както искаш така го тълкувай аз те пердупреждавам да спреш защото ще съжаляваш, неразбра ли че неможете да ни бъдете никакъв дразнител вие сте никой и нищо в собствения си град !!!!
-1
 
 
Истината е че сами си пишете (някой от вас) и сами си отговаряте. Сами си вкарвате интрига, че май ви е скучно. Все гледате да se наврете pri Черноморец, особено когато никой не ви обръща внимание. Това е истината, колкото и да я отричате!
-1
 
 
Хахахахаха призна ли си бе малоумник? Преди това се посра като се правеше на анонимен. Ти прекъсна разговора когато ти поисках телефона и адреса за всеки случай ако пак се покриеш, малоумно хлапе.
+1
 
 
alabalanica поредния форумен герой който преди няколко месеца поканих да се срещнем а той започна да мяука че бил 40 годишен мъж и не му се занимавало с глупости паляк аз съм на 30 ела да ти разбия рибешката глава боклук!каня те пред всички тук! де*а нещастните ви копеленца не се ли гледате 10 човека сте добре че са компютрите за да си изкажете мнението защото нажибо си навеждате главите надолу мамичката ви мръсна сигурен съм че един ден ще се срещнем и после съм сигурен че дълго време няма да посмеете да пишете където и да е вие сте аниномци в живота и във форумите вие сте пълни шматки а ние сме много ние сме цял бургас можете само да ни хванете за х*я шматки!
-3
 
 
Мазутите пак си правят весело сами като сами си пишат и сами си отговарят. Смешни сте. Колкото по-бързо го осъзнаете и вземете мерки - толкова по-добре за вас.
0
 
 
Един и същи паляк пише 20 мнения, братле не си прави труда цяла България знае че сте 10 човека ако щеш и по 100 мнения пиши все тая ако те намеря с кеф ще ти разбия клавиатурата в главата тъпак :)
0
 
 
шарани, само се молете, да не се паднем с/у вас за купата, че тогава просто няма да ви се вярва... ;)
0
 
 
хахах, какви са смешни, до сега при 3-те ни победи не издаваха и звук, а сега, като направихме един Х и.. не можеш ги запреш.. хахах, смешковци :)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Испанската преса: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: