Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Нафтата строи нов стадион
Автор: Екип Burgas24.bg 09:35 / 16.12.2011Коментари (27)6658
© Burgas24.bg
Босовете на Нефтохимик 1962 се гласят да строят нов стадион в Бургас. 

"Имаме такива намерения. Трябва да намерим подходящ терен в рамките на града. Водили сме разговори и с общината", заяви собственикът Николай Филипов.

"Готови сме да помогнем. Става дума за съоръжение, където ще спортуват децата и младите хора на Бургас. Търсим варианти за терен", съобщи кметът Димитър Николов.

"Готови сме и да закупим необходимите декари, на които да строим. Стадионът трябва да е с капацитет от поне 20 000 седящи места", призна Филипов, който е бивш съпруг на депутатката Калина Крумова. 

За новия спортен комплекс от "Нефтохимик" ще кандидатстват по европрограми. Вече има предварителни разговори и с представители на едрия бизнес в Саудитска Арабия за инвестиции.



Източник: в. "24 часа"
Още по темата: общо новини по темата: 65
07.12.2012
26.11.2012
12.11.2012
27.02.2012
25.02.2012
24.02.2012
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 19.12.2011 г.
-1
 
 
Дае , до да не казвам къде ми е от проекти. Или строим или не строим . Кви са тия събевски изпълнения пак . Ясно е , че ако се направи нещо за футбола в Бургас то ще дойде от Нафтата , ама айде по-сериозно .
0
 
 
ехх да ви е*а хейтърите. Направете ни услуга и за разкарайте от нашите теми гнусни вмирисани риби!
-2
 
 
И двата вариант за нов стадион на Мазута са свързани с буквичката К.Единия вариант е Камено,родното място на атлетките,а и достатъчно близо до завода-майка.Втория вариант е Крайморие,място бол,на никого няма да пречат,а и след победа ще могат да се изкъпят в наситените с мазут води на нефтеното пристанище.
+2
 
 
а бре кви капчета кви меден рудници.....всички Черноморци си искаме стадиона в акациите,а пък Лазур да си го взимат Нефтохимик.(само,че както се чува маи е частна собственост,така,че трудна работа).
-5
 
 
хааххахаха как се заблуждават татите розови помаци.хахаахаха.вярвайте боклуци гноясали.измет миризлива.
nqma zna4enie ot kade si. vajnoto e 4e 4ernomorec sa shampiono
на 16.12.2011 г.
-3
 
 
мазута по долу е прав събев като направи черноморец арена. стадион лазур за никъв чеп няма да ни служи и вместо да го разрушим ще го подарим на мазутите. :Д
-2
 
 
alabalanica глупак спри да пишеш тук ще изядеш зелената плесница паляк изчесни от всичко свързано с Нефтохимик боклук нещастен!
+1
 
 
От едн а страна съм съгласен - мястото на Нефтохимик в е кв. Лазур, от друга страна - то се е видяло че докато Събев е наоколо няма как да стане....От тази гледна точка - по-добре нов стадион. Добре, ама къде в града аджеба?! То колкото и да е трябват едни има няма 40 декара минимум. Такива парцели в града свободни няма. Елкабел е единия вариант, но не се продава (това го знам със сигурност), другия вариант е на бившата дивизия в к-с Изгрев (но там се предвижда районен център и спортна зала+спортно училище), мястото на бившия басейн в Славейков също, но току що го дадоха на федерацията по борба....Има едно място само за което се сещам в момента - завод Хемус. Продава се, има готови документи за продажба и цената е смъкната достатъчно;) Другото място удобно е бившите Метални изделия - цената е супер тънкалак след няколко опита на съдия изпълнители да го продадат, преди време там трябваше да е мола Бургас плаза. Затвора също кмета беше казал, че иска да се премести на негово място може да има административна сграда...Не знам какво стана и с бившето капче.....На прима виста се сещам и за още доста места (все пак имам вземане даване със имоти). Това което се опитвам да Ви кажа е - че варианти има, стига наистина да са сериозни собствениците...В зона Д на Меден Рудник парцли за продаване също бол....
+1
 
 
Не знам за вас, но ако искат да правят Уембли или Камл Ноу мястото на Нефтохимик е и винаги ще бъде в кв.Лазур на стадион НЕФТОХИМИК!!!
-2
 
 
Да се ремонтира стадион Черноморец и да си играят,там,както си е било.И да се разберат със Събев.Това е по-добрия вариант
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров победи Новак Джокович в Рим
Д-р Теодор Борисов: През 60-те години българските национали имат най-големите успехи
Двукратният европейски шампион по вдигане на тежести Александър Пелешенко загина на фронта в Украйна
Григор Димитров сред първите поставени в Рим
Григор Димитров с шанс за страхотен жребий за турнира в Рим

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: