Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Новият стадион на Нефтохимик ще струва 20 милиона евро
Автор: Екип Burgas24.bg 09:48 / 27.12.2011Коментари (19)5603
© Burgas24.bg
Около 20 милиона евро ще струва новият стадион на Нефтохимик. Съоръжението ще се намира в кваратал "Меден Рудник" по посока Горно Езерово.

Там има големи масиви с частни парцели и общински земи, а проектът ще бъде реализиран с помощта на общината. Капацитетът ще бъде максимум 18 000 места, като се планира около съоръжението да бъдат построени търговски площи заедно с жилищни и административни сгради.

Финансовите постъпления за подсигуряване на проекта ще бъдат осигурени от арабски страни, където собственикът на "шейховете" Николай Филипов има бизнес-партньори.

В момента Нефтохимик играе домакинските си срещи на стадиона в Долно Езерово, но съоръжението не отговаря на изискванията да А група, накъдето се е запътил отборът, а и капицитетът е едва 2000 зрители.

Източник: в. "Меридиан Мач"
Още по темата: общо новини по темата: 65
07.12.2012
26.11.2012
12.11.2012
27.02.2012
25.02.2012
24.02.2012
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
САМО НАФТА! скоро ще имаме стадион колкото и местен да е където и да е в града за колкото ще пари да е ще е стадион Нефтохимик и тогава ще е**м шараните миризливи на нашия си стадион с нашата вярна и многобройна публика. БУРГАС Е ЗЕЛЕН! к*р за шерноморец Бургас!
-4
 
 
Ако има кампания по набиране на средства - включвам се!!! Убеден съм, че всеки бургазлия би направил това, независимо от клубни пристрастия. Честито Рождество Христово и приятно посрещане на Новата 2012 година на всички бургазлии! Честит Имен Ден на Стефан Трайков - жив и здрав, батка ;)
+3
 
 
Въй,въй как осмърдяха темата....:):):)..нашето е по-скромно.Къде са 600 милки :) лапнишаранче :)?
-1
 
 
Изключително абсурдно звучи и тва начинание, но знае ли човек ...
на 27.12.2011 г.
+2
 
 
Браво , шаран . Циганска гордост . А вие ще сте на нашия на нова година , щото шефа ви ни разби отбора за да може да се излагате в "А" .Голямо геройство . Почерпете се в бар при шараните по случая . Може някой път и нас да поканите ....Шегувам се ;) Знам , че не ви стиска . Вие сте форумни хулигани . Между другото може и да празнуваме нова година и на истинският стадион "Черноморец" ...който се разпада . Що не почнете и с това да се хвалите
+1
 
 
мястото е на 5 мин. от самият комплекс... а в М.Р. минават всички градски транспорти.. 211, 3-те маршрутки, тролей... акули - ходи се ш***й ве, манаф! де*а форумната ти гнида!!!!!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+2
 
 
мястото трябва да е съобразено и с градския транспорт ако е в посока г.езерово към стрелбището там не ходи никакъв рейс
+1
 
 
Както казаха момчетата под мен докато няма първа копка или не отида лично на този стадион няма да повярвам.А ако найстина стане ще е страхотно има доста фенове на Нефтохимик в "Меден Рудник" като прибавим и другите бригади от другите квартали ще стане "мазало" така казано :) + влизане в една А група тогава "Зелената магия" ще бъде още по-голяма САМО НАФТА :)))
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: