Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Нефтохимик и Черноморец стопиха ледовете помежду си
Автор: Екип Burgas24.bg 10:24 / 15.02.2012Коментари (6)2666
© Burgas24.bg
В името на бургаския футбол "Нефтохимик" и "Черноморец" стопиха ледовете помежду си. С проявената взаимопомощ между тях двата клуба са на път да отворят нова страница във взаимоотношенията си.

Първата стъпка вече направи "Черноморец". Заради лошите терени в областта "акулите" са проявили разбиране и са предоставили за ползване кампуса на своите колеги.
Така още днес "шейховете" ще играят контролата си срещу "Созопол" на едно от игрищата "Гнездо на акули". Проверката е от 12.50 часа.

"С добрата воля на "Черноморец" ще можем да проведем контролата със "Созопол" при нормални условия. В момент, когато изпитваме трудности с терените, те ни помогнаха, за което сме им благодарни", каза изпълнителният директор на "Нефтохимик" Благо Митрев.

Тренировката на "шейховете" в понеделник пък се е състояла на помощните игрища на стадион "Черноморец" в квартал "Акациите".

Участие в проверката със "Созопол" ще вземе новото попълнение в състава на "Нефтохимик" Божидар Стойчев. Вратарят, който е юноша на ЦСКА, остави добри впечатления под рамката на вратата. Стожерът пази едно полувреме в контролата срещу "Несебър", завършила с победа 1:0, като единственото попадение за бургазлии реализира Стамен Ангелов. Божидар Стойчев ще играе като преотстъпен.

Индивидуални занятия вече започна възстановилият се от контузия Стойко Сакалиев. За още една седмица аут от отбора е Станимир Митев. Халфът лекува частично разкъсване на мускулни влакна в бедрото. Травмата той получи на мача със "Сливен" /1:0/.

Засега все още не е ясно кога ще се състои заплануваната контрола с "Берое" в Стара Загора. Вариантите са за 17 /петък/ или 18 февруари /събота/.

Източник: в "Компас"

Още по темата: общо новини по темата: 65
07.12.2012
26.11.2012
12.11.2012
27.02.2012
25.02.2012
24.02.2012
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вълкът кожата си мени, но нравът не!!! Докато тази алчна гнида СъбеФ има нещо общо с футболът в Бургас, нищо хубаво няма да се случи! Дано да греша, но това е реалността!
+1
 
 
Ако искат да бъдат стопени ледовете, нека отворят вратите на стадион "Нефтохимик" за едноименния отбор - това е начинът! Всичко друго е вятър работа...
+1
 
 
браво е можел си да кажеш нещо смислено и без злоба е
+2
 
 
това е страхотна новина. време е циментираните мозъци в черноморец да осъзнаят че нищо не печелят от враждата между двата отбора. наистина трябва да се отвори нова страница във взаимоотношенията и да се затвори старата страница, написана от алчността на един великотърновски мангал (всички му знаят името). ако се разберат двата отбора и за съвместно ползване на стадион лазур, съм сигурен че посещаемостта и на 2-та отбора ще скочи драстично. нека има съперничество, но не и конфронтация. така и озлоблението между феновете на двата отбора постепенно ще утихне. само така бургаския футбол ще тръгне нагоре. защо милан и интер могат да играят на един стадион, а ние не можем
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: