Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (0)
Феновете на Нефтохимик: Поредна срамна страница в историята на любимия клуб
Автор: Екип Burgas24.bg 14:23 / 20.09.2013Коментари (3)3678
© Burgas24.bg
Поредна издънка за Нефтохимик, този път в мач за купата на България, пишат привържениците на бургазлии в своята интернет страница и продължават така:

"Поредна срамна страница в историята на любимия ни клуб. Ботев натовари Нафтата с 6 гола, а вратаря ни Караманов спаси още толкова.

С този мач продължава тоталния хаос в отбора. Желанието на треньорите да видят в игра момчетата, които не бяха влизали в игра завърши с разочарование.

И тук май е времето,когато да изкажем мнението си по някои наболели неща:

- Недоумяваме, защо освободения Валери Дамянов, все още се води старши-треньор на отбора!

- Недоумяваме, защо не се нае качествен треньор притежаващ лиценз ПРО и разполагащ с качества да води и гради отбора на Нефтохимик - вице шампион на България и символ на футболните успехи на град Бургас!

- Недоумяваме, как в професионален клуб, какъвто си мислим че е Нефтохимик, има картотекирани над 30 футболиста и само 2-3 ма да стават за нещо.

- Недоумяваме, защо не се наеха 3-4 ма качествени футболисти за повече пари, вместо 5-6 куфара, които кротко и доволно си взимат заплатките.

- Недоумяваме, как футболистите имат претенции, че не са титуляри, а като им се предостави шанс за изява, те да не показват никакви качества, с които да покажат, че са пренебрегвани незаслужено.

- Недоумяваме, защо същите тези футболисти да са по-дейни на дансинга на местна дискотека или в късните часове на денонощието във Фейсбук, отколкото на терена. Други трима пушеха цигари, криейки се зад автобуса на Ботев Пловдив след вчерашния мач.

- Недоумяваме, защо спортно-техническото ръководство оставя тези футболисти да не спазват най-елементарен режим!
- Недоумяваме, защо треньорите във вчерашния мач си седяха на пейката и дори не подвикваха на играчите, за разлика от Станимир Стоилов, който и при 0-0 и 6-0 беше на тъч линията и даваше указания. Явно е до професионалното отношение към задълженията си.

- Недоумяваме, защо във вчерашния мач треньорите оставиха на вратата Караманов, без да се замислят, че нови 5-6 гола ще съсипят психиката му. Момчето вече не може да се зарадва, дори на окуражителните възгласи на феновете в негова подкрепа.

- Нека изпълнителния директор Костадин Джамбазов , покаже с действия , че може ръководи Нефтохимик, а не със странни медийни изяви!

За нас феновете вече е ясно, че титуляри и резерви са на едно ниво, а то не е за А група. Започваме да си мислим същото и за треньорите ни. А това е по-лошо, защото знаем качествата им , като големи футболисти на Нефтохимик.

Призоваваме изпълнителния директор и спортно-техническото ръководство на отбора се замислят , какви ще са следващите им стъпки, за да укрепят отбора и да го направят боеспособен, защото нашето търпение вече се изчерпа! Заради бездушието на някои елементи в клуба, станахме за смях на цяла България само за два мача!Обичаме Нефтохимик и ще го подкрепяме до край. Но няма да търпим бездушие и задкулисни игри да съсипват отбора ни! Или работете или напуснете!

Само Нафта!"

Още по темата: общо новини по темата: 71
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
19.05.2014
16.05.2014
16.05.2014
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Яко. А дано се вслушат. Утре е много важен ден!
0
 
 
Кратко точно и ясно респект към този който е писал декларацията !!!!!!!!
+1
 
 
Здравейте скъпи фенове на Нефтохимик .Браво твърдо заставам зад тази декларация и това което се опитвах да ви кажа в продължение на 1-2 месеца сега го виждам подредено , точно и ясно . Браво . В понеделник реших да отида до Долно Езерово за да видя кой ще отиде на тренировката след поредния слаб мач с Черно Море . Не ми стигна смелост да влезна в стадиона и затова гледах откъм спирката какво става . Исках да видя дали ще има фенове които най после и да поискат сметка от футболистите за тяхната слаба и бездушна игра . Но нямаше такива . На стадиона бяха всичките бездарници около 28 човека , Антон Спасов , М.Трендафилов , К. Джамбазов , Н .Тодоров , Кузманов и само един фен Жоро Унисона . Той нещо се опитваше да говори с ръководството после с футболистите . Задавах си въпроса ами ако там бяхме всичките 200- 300 фена на Нефтохимик и ако всички заедно искахме обяснение за слабата игра дали нямаше да има по голям ефект върху футболистите . Трябва един път за винаги да им секнем спокоиствието на тези бездушници . Ако изобщо някой чете това нека всички след една седмица в понеделник да отидем на стадиона в Д.Езерово и да поискаме сметка от футболистите .
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките
Очакват ни възлови мачове на двата бургаски отбора от полуфиналните плейофи в Супер Волей

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: