Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Детински грешки лишиха Черноморец от полуфинал за купата
Автор: Екип Burgas24.bg 19:59 / 19.03.2014Коментари (5)2734
© Bulphoto
Черноморец загуби с 2:3 от Локомотив София в среща-реванш от 1/4-финалите за Купата на България. Преди седмица "железничарите" бяха победили с 1:0 у дома и това им позволи да стигнат до предпоследното стъпало в надпреварата.

Тимът от Бургас влезе добре в мача и се отчете с удари на Балтанов и Фонсека, но те бяха отразени от Божидар Митрев.

Столичани отговориха бързо, когато Том центрира коварно от фаул, но Младен Живкович внимаваше и изби кълбото точно под гредата.

Усилията на домакините се отплатиха в 38-ата минута, когато Карлос Фонсека откри резултата. Португалецът засече с глава центриране на Чико Гомес, при което остави безпомощен Митрев.

Само 60 секунди по-късно бургазлии бяха близо до втори гол, но Балтанов от десетина метра стреля в аут.

Втората част започна отлично за "акулите" и само 10 минути след подновяването на играта Лъчо Балтонов удвои преднината на Черноморец. Ванчо Траянов проби до аутлинията, върна към дузпата, където Балтанов беше непокрит и прониза Митрев за 2:0.

След двата гола аванс, възпитаниците на Димитър Димитров-Херо явно си помислиха, че спечелиха срещата и свалиха оборотите. От това се възползваха "железничарите", които в рамките на 4 минути нокаутираха своя опонент след две детински грешки. 

Първо Марко Ранджелович намали в 69-ата след като се възползва от неразбирателство в отбраната на бургазлии от корнер и от два метра добута топката във вратата. Само 180 секунди след това Маркиньос се възползва от нова грешка, този път на вратаря Живкович и вкара нов гол за 2:2.

Надеждите за Черноморец за класиране в следващата фаза на надпреварата привършиха в 83-ата минута, когато Славчо Шоколаров получи директен червен картон заради грубо нарушение срещу Том.

Даниел Генов сложи точка на спора в Бургас в добавеното време. Той се разписа след самостоятелен пробив за крайното 2:3.

Така с общ резултат 2:4 Локомотив София стана втория полуфиналист от турнира за Купата на България. По-рано днес Ботев се наложи над Левски с 2:0 в Пловдив и с общ резултат 3:3 и гол на чужд терен "канарчетата" продължават напред в надпреварата.

Още по темата: общо новини по темата: 71
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
19.05.2014
16.05.2014
16.05.2014
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Това е повече от ясно че ще ги закрият завинаги, ама то какво могат да направят 15 човека агитка? Онзи ден на стадиона гледам по телевизията даже и 15 човека неможаха да се съберат. На стадиона 10 в нета 100 и много знаят цаци първо си вижте насраните г**ове смешни защото надали има по-малоброина агитка от вашата една шепа хора сте, бяхте и винаги ще сте толкова дори агитката на Славия е по голяма от вашета! Тръгнали сте с нас да са мерите само децата могат да повярват на това което пишете. Като заключение аз дори не ви мразя честно казано ви съжалявам!!!! Можеше и да ви уважавам ако тогава когато трябваше се бяхте намесили и изразили за това което се случи с футбола в града но вие си мълчахте зарязахте си отбора и си препознохте друг който само името го свързва с Бургас с което доказахте че сте пълни утрепки затова ще лапате зелената чурка до като съществувате !!!!!
+1
 
 
Черноморец умира. Само че повече няма и да го има , защото т.нар ''фенове'' са им индиферентни, те 1во, че ги няма на стадиона и 2ро нямат дори лозунг, че недоволстват, нито имат срещи с ръководството за даване на отчет. Нефтохимик ако ще срещу Черноморски Спортист Обзор да играе след време , пак ще го има и пак ще се възроди. Черноморец - не . Феновете им знаят да говорят наизуст а като дойде време за действия и да вдигат рамене
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: