Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Щетите на "Лазур" 1,2 млн. лв.
Автор: Екип Burgas24.bg 12:45 / 16.05.2014Коментари (37)2625
© Burgas24.bg
Приблизително 1,2 млн. лв. са щетите, нанесени на стадион "Лазур" от феновете на Ботев (Пловдив) по време на финала за Купата, който пловдивчани загубиха с 0:1. Ръководството на клуба ще трябва не само да плати за възстановяването на пораженията, а ще отнесе и солена глоба от Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз.

Вандалските прояви на запалянковците причиниха пожар, който обхавана скъпоструващата LED система на стадиона. Освен това развилнелите се

пловдивчани изпочупиха голям брой седалки и част от загражденията. Полицията вече е стартирала разследване по инцидента. Ръководството на Ботев ще трябва не само да възстанови щетите, нанесени на стадиона, но и ще получи глоба от Дисциплинарната комисия.

Възможно е заради ексцесиите ръководството на Черноморец да откаже позволение на пловдивчани да домакинстват на стадион "Лазур" мачовете си от Лига Европа.
Още по темата: общо новини по темата: 71
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
19.05.2014
16.05.2014
16.05.2014
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Тези ще поискат още малко да им се построи нов стадион ,хайде посмали малко.
-1
 
 
Мазуте,просто казвам за ботевистите,че са добре дошли в Стара Загора,понеже и на нас ни се гледат мачове на живо от Лига Европа.До колкото до вас,ние утре вас ви закриваме в последния мач от сезона.
+1
 
 
Аз само исках да попитам кой точно оценя щетите и като какви ръководството на Черноморец ще спират или пускат Ботев да играе на този стадион? За тези, които не знаят - Черноморец е наемател на стадиона, каквито са и останалите отбори, играещи на него. Стадиона си е собственост на частно дружество, което не е, не е част и не притежава футболен клуб. Черноморец и тяхното ръководство официално са никои на този стадион.
+1
 
 
Пожарникарите били виновни за пожара?? Кой хвърля тия димки и факли по хартиите? Пожарникарите ли? Вадете сега пари негодници прости!
+4
 
 
А като се замислим, че тези пари можеха да покрият лечението на Ани, Васко и още много като тях, които тези пари са за спасяването на живота им... нали именно Ботев призова да изпратим SMS, а след като вие се наричате фенове, трябва да подкрепяте призивите на отбора си! Какво щеше да стане, всичките тези пари да ги дарите за лечение и да си стоим мирно и спокойно и да си гледаме мача? Нали за това сме били път до там, за да гледаме мач, а не да стоим и да чакаме наркоманите и алкохолиците да си избълват всичката простащина, която явно от много време са таили в себе си! Дано след тези изцепки си вземем поука, защото иначе нормалните хора ще спрат да ходят по мачове и ще останат само тези така наречени фенове, с които аз лично не бих се гордяла!
-4
 
 
На теб ще кажа, че от вас взехме примера, май си късопаметен. Маймуните помнят 5 минути
за локо пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми и докато то не спре ние не ще те предадем...
на 16.05.2014 г.
+2
 
 
Показахте на цяла България що за малоумни комплексари сте.Караибрахиме, плащаййййй бултрасите са ти скъпи.
+1
 
 
БОЛИ ГО к**а МАНГАЛА С МУСТАКА КРАДЕ ДЬРЖАВНИТЕ ПАРИ НА ХОРАТА щЕ ГИ ОПРАВИ БЕЗ ПРОБЛЕМ АЛАХ АКБЕР САДЕ Ботев ! ВЗЕХМЕ Я САМО чЕ С ДУРЕХ
на 16.05.2014 г.
+4
 
 
Отново ставаме свидетели на така наречената Митко Събева оценителна система. Всяка седалка е с номинална стойност 10 000 лева. Само сега, само на стадион "Нефтохимик", където играе Черноморец получавате уникална промоция. Всяко нещо е 20 пъти по-скъпо. Ето защо местния милионер няма възможност да инвестира в санирането на стадион Черноморец. С такава оценка на щети от няколко факли и микропожар до тревните площи, ремонтните дейности по стадиоона в Акациите да излезе минимум 30 милиарда лева. Ето затова, приятели от Пловдив, нямаме публика на стадионите. Защото ни излиза прекалено скъпо, когато стадионите са собственост на мафиот. П.П. Старозагорската измет да влиза в теми, които касаят нещо свързано с неговия отбор. Тук няма място за марули.
+4
 
 
Кирил Спасов е прав, казвайки "шепа фенове" Аз се фукам, че съм на половин век и че повече от 35 следя и подкрепям "Ботев"Пд. Искам да отворя някоя и друга скоба. Зрителска запалянковщи има от край време, даже по времето на "комунизма", когато МВР действаше по-яко. Стара Загора беше известна с издънките си и на отбора(групови протести), баща ми не ходи на мачове, защото по времето на славната епоха на "Спартак"Пд в някакъв мач(не помня с кого) от "възпитаната" публика на кючукпарижани са полетели към терена толкова стъклени бутилка, че тогавашните милиционери са дръпнали него и още няколко младока, за да ги арестуват. А хвърлячите не са били тинейджъри, а хора на 30-40-50 години. В шампионския сезон 1967 "Ботев" е бил лишен от домакинство пак зари хвърлени предмети и пак от хора във възраст, която не е младежка. Софийските отбори не коментирам, по всяко време си имаха хора с лумпенски прояви. Сегашната публика на "Ботев" е една от най-многобройните и темпераментни. Но не всички от тези темпераментни са вандали, разбира се. Заради тази шепа хора ще го отнесат други. Не казвам, че стадионът е място, където трябва да се ходи с костюм и вратовръзка - това се прави, когато човек отива на опера или театър. Нито, че на трибуните трябва да се разположат само хора, прехвърлили 40-50 години и пенсионери с билети с намаление. Младоците са необходими като публика за всеки отбор, защото в обозримо бъдеще те ще са тези 30-40 годишни пак ще са на трибуните, само че в други сектори. Затова, не би трябвало да се лепи марката "лумпени" на всички десетина хиляди наши зрители в Бургас. Лайното го изсраха 505-1000. Те не трябва да помирисват стадион от тук нататък. Както не го помирисват ония фенове на "Ливърпул", които сътвориха трагедията на ст."Хейзъл" на финала на КЕШ през 1985
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: