Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Дербито на Бургас - на 3 ноември от 14:30 часа в Сливен
Автор: Екип Burgas24.bg 10:18 / 28.10.2013Коментари (20)8109
©
Дербито на Бургас между Нефтохимик и Черноморец ще се състои на 3 ноември от 14:30 часа вместо от 16:00 часа.

"Шейховете" напоследък играят домакинските си срещи в Сливен и поради тази причина се налага промяната в двубоя от 16-ия кръг на "А" група.

Той няма да се излъчва по телевизията, информира още миналата седмица Спортно-техническата комисия към БФС.
Още по темата: общо новини по темата: 17
25.11.2013
05.11.2013
05.11.2013
05.11.2013
04.11.2013
03.11.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
да и киряков с цялата си наглост дава интервюта че мислил за феновете и искал дербито да е на стадиона ,а иска непосилен за българските стандарти наем подигравайки се на феновете за които говори най нагло и открито
0
 
 
така е като стадионите в града са частни и няма общински такива на които Нефтохимик да домакинства и при положение че допуснаха стадион Нефтохимик да стане частен и син и собствениците му да си правят каквото си поискат така ще е :(
+2
 
 
Киряков защо не спомена,че иска целия приход от мача за Черноморец? Затова ли пуска Нафтата безплатно за дербито? Понеже знае,че поне 25 000лв не му мърдат,защото на всеки е ясно,че ще има близо 7,8 хиляди х 4лв. На мене не ми пречи да отида до Сливен тия дето се пишат фенове на Бургаския футбол да ги видим сега колко са фенове. Не визирам Черноморец,а обикновените семки.От всичко най ме е яд за децата,но те ще разберат след време,дано след този мач на хората вземе да им запука малко какво става с футбола в града! САМО НАФТА!
-1
 
 
Догодина ще има дерби ама в Б група.Бургаския футбол за пореден път ще се срине :( Дербито в Сливен.Без думи просто.
на 29.10.2013 г.
+1
 
 
Стига злоба ве , брат . Вече няма смисъл от това. Взехме нашето и си го знаем. Нека да отидем от любов към името , а не от омраза към Черноморец.
0
 
 
Шарани сега Сливен ще ви се окаже тесен,молете се да стигнете живи до стадиона!
+2
 
 
Право куме, та в очи. Естествено, че не е имало абсолютно никаква пречка мача да се играе на ст. Лазур. Всъщност МАЧА ДА СЕ ИГРАЕ В СЛИВЕН Е ИЗБОР НА РЪКОВОДСТВОТО И ФЕНОВЕТЕ НА НЕФТОХИМИК. Стадиона е бил предложен за този мач на ръководството на Нефтохимик при изключително изгодни условия, на практика безплатно. Някой от ръководството на отбора, вероятно Джамбазов, е отклонил предложението, като е единствената му аргументация е била, че феновете го натискали мача да е в Сливен. Не оспорвам правото на избор на Нефтохимик къде да се играе мача. Те са домакини, те решават. Дано да са си направили добре сметката. Но хайде сега да не се правим на луди по форумите и да не прехвърляме вината там , където не е. Ако някой си мисли, че проблемите на бургаския футбол ще се решат с това, че бургаското дерби ще се играе в Сливен, това със сигурност няма да стане. Вижте само как сме привлякли вниманието на небургазлиите към този факт. Свалиха го дори от телевизиите. Този мач трябваше да е в Бургас.
+3
 
 
За съжаление, onyx е безкрайно прав! Само ще добавя, че бургазлии са достатъчно интелигентни, за да разберат какво се случва и от там идва ниската посещаемост и на двата отбора. А това - дербито да се играе в Сливен, просто говори - на футболните хора в Бургас колко им пука за футбола в града ми.
+7
 
 
Нека всички зелени фенове си зададат въпроса-защо Нефтохимик няма стадион, и потърсят главния виновник за това- а именно великия Президент Порточанов. Човека който с чужди пари (на завода) и за своя облага, построи този стадион (от което изкара пари за още един такъв), и после когато канчето от завода пресъхна го изтъргува на Събев, от което изкара също не малко кинти. През цялото време община Бургас дейно участваше в далаверите покрай стадиона..... и всичко беше замъскирано за хората с великите успехи на отбора. Уви за тези суми които се наливаха Нафта трябваше поне веднъж да бъде шампион за радост на всички бургазлии- но резултата е ясен за отбора. За жалост се картинката се повтаря и с другия отбор Черноморец-който също остана без стадион, който сега е развалина. По същия начин се хвъли прах в очите на феновете с разни Събево-Балъкови-Общински планове,от които не остана нищо. За жалост целия футбол в този град в последните 20 г. е за облагодетелстването на няколко човека, които изкараха страшно много пари, изхарчиха много чужди "наши" пари но не ни дадоха това което Бургас заслужава- ШАМПИОН, и два силни бургаски отбора, които да бъдат обичани от всички и да раздват всички бургазлии.
+7
 
 
Провала на целия спорт в Бургас е факт. Това, че има един стадион и той е частна собственост, за ползването на която клубовете плащат непосилен наем е факт. Изгнанието на Нефтохимик е факт. Обричането на отборите с този наем и липсата на база също е безспорен факт. Няма нужда от замазване и прикриване на проблема. Нещата са достигнали критичната точка. Нека всички спортни деятели и хора покрай спорта в този град, управници и обикновени зрители, си дадат сметка докъде сме докарани - градското дерби на Бургас да се играе в Сливен. Така може и на дървените глави да им светне нещо, че само със замитане на боклука под килима не става. В Бургас липсват истински решения, истински мерки и истинска политика в областта на спорта.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: